Рашков: В българската полиция работят служители, които пазят ненакърнени духа и идеята за справедливост

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
15:06 / 08.11.2021
841
В българската полиция работят служители, които с цената на силна воля, труд и компетентност пазят ненакърнени духа и идеята за справедливост, законност и гражданско достойнство. Благодаря ви за амбицията и енергията да служите вярно на страната на доброто. С тези думи вицепремиерът и министър на вътрешните работи Бойко Рашков поздрави служителите от системата на българската полиция, които днес честват професионалния си празник.

В дните, изпълнени с трудности и рискови ситуации, се възхищавам на високия професионализъм, всеотдайност и себеотрицание, с които изпълнявате служебните си задължения, допълни в обръщението си към колегите директорът на ГДНП главен комисар Станимир Станев.

На кратката церемония присъстваха главният секретар на МВР гл. комисар Петър Тодоров, ръководителите на главни дирекции в МВР и началниците на отдели на ГДНП. С едноминутно мълчание и поднасяне на венци бяха почетени загиналите при изпълнение на служебните им задължения полицаи, съобщават от МВР.

На 8 ноември отбелязваме професионалния празник на българската полиция. В православния календар това е денят на св. Архангел Михаил, който олицетворява битката на силите на доброто за постигане на ред и справедливост, каквото е и призванието на силите на реда.


Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
60 работници остават без работа
ЕС смята, че Русия ще се намеси в българските избори
Масов бой с бухалки и метални тръби, четирима са ранени
Президентът наложи вето върху важен закон
Знаете ли кои действия се считат за уронване престижа на работода...
По-малко ли ще плащаме за природен газ през май месец?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).