Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Рашков върна джипа на Горанов, бил напълно изряден
Автор: Екип Burgas24.bg 19:54 / 21.03.2022Коментари (4)791
©
Джипът "Тойта Лендкруизър", ползван от бившия финансов министър Владислав Горанов, е напълно изряден, поради което вече е снет от издирване от МВР и е върнат за ползване на лизингополучателя.

Това съобщи в изявление фирмата лизингодател "Мото Пфое". От МВР казаха пред Mediapool, че ако джипът е върнат, това е станало с разрешение на прокуратурата, защото е образувано дело и тези решения се вземат от прокурора.

Припомняме, че на 17 декември 2021 г. вечерта Горанов бе върнат от "Гранична полиция" на ГКПП "Калотина" на път за Сърбия, тъй като МВР установило, че той управлява издирван от "Интерпол" джип "Тойота Лендкруйзър". По заповед на полицай, изпълняващ разпореждане от София, Горанов е бил пренасочен към вътрешността на страната. Вместо да се върне в София, той изчаква свой приятел бизнесмен в Драгоман и заминава за Сърбия с друг автомобил.

Горанов няколко пъти обясни, че автомобилът е собственост на "Мото Пфое", а той го ползва по силата на договор за лизинг. Според бившия министър на возилото, внесено у нас през 2020 г., са направени две експертизи, които доказват, че то не е било манипулирано по никакъв начин. Тезата на самата компания "Мото Пфое" е, че колата най-вероятно е била клонирана от измамници в чужбина.

МВР, ръководено от Бойко Рашков, на няколко пъти викаше Горанов на разпити по случая с иззетия автомобил. Самият Рашков твърдеше, че по делото били установени "много интересни факти и разминавания", но сега се оказва, че автомобилът е изряден.

"На 22.02.2022 г. дружеството е известено писмено от страна на МВР РДГП Драгоман, че автомобилът е снет от издирване. Това означава, че според направените експертизи няма интервенции по автомобила, той е изряден и може да бъде получен обратно от собственика си "Мото Пфое". Непосредствено след получаването му автомобилът Toyota Landcruiser е върнат на лизингополучателя си и е във владението му и към момента", съобщиха от "Мото Пфое".

В момента МВР води друго разследване срещу Горанов – за изнудване, въз основа на твърденията на бизнесмена Васил Божков за платен рекет с цел обезпечаване на бизнеса с хазарт.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
че то беше ясно,че нищо няма да излезе.Кое от думите на Чашков се оказа вярно-май нито едно изхвърляне.Той си знае ,че не е вярно,важно е балъците да чуят нещо и да го коментират с ракийката и туршийката.Това ,че не е вярно после никой не го чете.
+2
 
 
Демек Чашков пак се е издънил.Царя на лъжите Дамаджанов бил доцент.Студентите му да бягат с 200 от тоя червен лешпер
0
 
 
Сега пияната дамаджана ДА СИ НАВРЕ В ГЪЗА всичките "много интересни факти и разминавания"!!!Мога да му помогна на ПИЯНАТА КЕНЕФНА МАЙМУНА,защото *сега се оказва, че автомобилът е изряден.*!!!кАКВО ДА ТЕ ПРАВИМ,ПИЯНА ДАМАДЖАНО,ОСВЕН ДА ТЕ ПУСНЕМ В КЕНЕФА С ГЛАВАТА НАДОЛУ!
0
 
 
Вие на идиоти ли ни правите.Как ще те върнат от границата без да те заключат и после обратно с друг автомобил.Гешев или Рашков му го върна ,че нещо май пак бъркате.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Ноември 2022 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: