Разбеснял се мъж заля с фекалии колата на комшията си

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:33 / 25.01.2017
982
Грозна случка се разиграла вчера в Бойчиновци. Разгневеният Симеончо Н. на 58 години за втори път нападнал съседа си, през февруари миналата година той му заклал яре, тогава го осъдили условно. 

След като излязъл на свобода, вчера пред дома си на улица "Пионерска" в градчето, изпеченият бандит решил да направи отново мръсно на своя комшия и отправил закана за убийство. Престъпникът напълнил кофа с фекалии и я лиснал върху колата му. Наглостта на Симеончо обаче не спряла дотук. Мъжът грабнал бухалка и нахълтал в имота на съседа си Любомир Г. на 52 години. Между двамата комшии се разразил лют скандал, като натрапникът дори заплашил стопанина с убийство. Страстите ескалирали и двамата започнали да се налагат. В крайна сметка по-младият мъж надделял, взел бухалката и започнал да млати. Заради шокиращите си постъпки Симеончо си изпатил жестоко. Той е откаран в Центъра за спешна медицинска помощ в Монтана. Мъжът обаче изпаднал в кома и след преглед медиците го оставили за лечение в отделението по анестезиология, реанимация и интензивно лечение към хирургията. В момента животът му е в опасност, като лекарите правят всичко възможно да го стабилизират. Любомир също е прегледан в Спешния център, но медиците преценили, че състоянието е достатъчно стабилно, за да бъде тикнат в ареста за 24 часа. 

Миризливото местопроизшествие е посетено от дежурна оперативна група, извършен е оглед и е образувано досъдебно производство. Работата по случая продължава. 

Между Симеончо и семейството на съседа му Любомир от години тече истинска война, разказват местни жители. Преди година след скандал с комшиите си Симеончо закла козле на двора си с викове "Така ще ви изколя и вас!" и бе арестуван. Хора от Бойчиновци смятат, че агресивният мъж има психични проблеми и трябва да бъде лекуван преди някой да пострада от атаките му.


Източник: в. 24 часа

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
НИМХ публикува официалната прогноза за празниците
Педиатър: Отложете погачата на бебето си
Скок в цените на горивата
Борисов: Алексей Петров беше бащата на сглобката
Делян Добрев разкри какво се е случвало на срещите между него, Ас...
Делян Добрев: Не знам какво значи "фишек на ДАНС" - хората твърдя...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).