Разфасованата жена е живяла във Варна, убиецът и вече е в ареста

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:19 / 22.08.2016
1031
Окръжната прокуратура в Шумен привлече като обвиняем за извършеното убийствона съжителката си Г.Д. 45-годишния Стефан Ст. от Шумен и го задържа с постановление на наблюдаващия делото прокурор за срок до 72 часа.

Убийството на 49-годишната жена е било извършено в периода от 12 до 21 август 2016 г. До разкриването на тежкото криминално престъпление се стигна след сигнал, подаден от близките на убитата Г.Д. Обвиняемият е живял с нея на семейни начала, но се е събирал и разделял многократно с нея. 

На 21 август 2016 год. при проверка в дома на Стефан Ст. в кв. "Гривица" в Шумен полицейски служители открили в килер до къщата му разчленен труп и тленни останки в напреднал стадий на трупно разложение. Стефан Ст. обяснил пред служителите, че това е убитата от него Г.Д. 

Стефан е майстор железар, изработва гаражни врати и метални решетки, личи от рекламната табела на дома му, съобщи Труд. Според съкварталци, той имал чести скандали с Галя, която била с 5 г. по-голяма от него. Двамата имали дъщеря на 18 г. Жената живяла за известно време в Канада, след това във Варна. Възможно е дори тя да е убита там в свое жилище и после да е транспортирана до Шумен.

Процесуално-следствените действия по случая продължават. Предстои идентификация на трупните останки и установяване на причината за убийството на жената. Стефан Ст. е осъждан 7 пъти за шофиране в пияно състояние и за неизпълнение на наложени мерки по Закона за защита от домашно насилие.

Виж коментарите (0)

Още по темата (3):
01.09.2016 Касапинът от Шумен, разфасовал жена си, беше осъден за шофиране пиян
24.08.2016 Извергът от Шумен, нарязал жена си на парчета, остава зад решетките
24.08.2016 Задържат "под стража" мъжа, който разфасова с моторна резачка жена си
Още новини от Национални новини:
Президентът от Брацигово: От нас зависи да пренесем във времето в...
Какви мерки ще се вземат срещу преписвачите на Матури 2024?
Отличиха петима училищни директори с наградата "Св. Иван Рилски"
Снимка на полицаи и възрастна жена стана абсолютен хит в мрежата
Майката на простреляното в главата дете от Враца с първи коментар...
Стефан Янев откри кампанията на ПП "Български възход" на Шипка с ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).