Разстреляха млад мъж с четири куршума заради паркомясто

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (3)
09:02 / 17.10.2014
725
38-годишен мъж беше смъртоносно прострелян в София в квартал "Крива река" на ул. "Захарий Круша" до 19-то училище, информира МВР.

Убитият Николай Найденов е бил прострелян снощи между 20 и 21 часа пред сервиз за компютри, който държал под наем. Мъжът не е живял там.

За инцидента в полицията са съобщили хора, които най-вероятно са станали свидетели на стрелбата. Чули са шест изстрела. Полицията е открила в тялото на убития четири куршума.

38-годишният мъж е без криминални прояви. Според първоначално събраната информация, междуличностни отношения са в основата на тежкото престъпление.

За неофициална причина за инцидента се посочва спречкване за паркомясто пред блока. От МВР обаче не посочват официална причина или версии за фаталния инцидент. 

Тялото беше разпознато от приятелката на мъжа, а огледите и разпитите продължиха до късно през нощта. Районът остана отцепен.

Разследващите продължават работа по разкриване на извършителя.


Виж коментарите (3)
Още новини от Национални новини:
Ето кой е загиналият при инцидента с Кирил Петков
Д-р Миндов: Почва като обикновена вирусна инфекция
Борисов попита защо правителството на Кирил Петков не е сменило р...
Експолицаят Караджов, осъден на доживотен затвор се е барикадирал...
Лоши новини за любителите на лова у нас
Кирил Петков с първи коментар след катастрофата


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).