Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Регистрацията в Сезам дава шанс за залог на успех за "лос меренгес"
Автор: Екип Burgas24.bg 16:45 / 21.02.2022Коментари (0)534
©
Супер доминиращото трио на Реал Мадрид в средата на терена наближава своя край. Всеки футболен фен по света познава добре легендите Лука Модрич, Тони Кроос и Каземиро. Магическата халфова линия бе с основна заслуга за първия европейски дубъл на "белите“ от 1958-ма. Букмейкъра Sesame.bg пусна различни опции за залози, а ако имате Сезам регистрация, ще получите шанс да заложите за нов успех на "лос меренгес“ в Шампионската лига при коефициент от 25 след загубата от ПСЖ в първия кръг на елиминационната фаза.

Тримата сформираха една от най-великите халфови линии за всички времена, но всичко хубаво си има край. Модрич е на 36 години, а контрактът му изтича през лятото и едва ли ще задържи това супер ниво за още няколко сезона. Тони Кроос е само на 32, но контрактът му изтича след 18 месеца. Качествата му на подавач ще останат изумителни, но коефициентът му на полезно действие в защита започва да спада с напредването на годините. Каземиро е в пика на кариерата си. 29-годишния бразилец е обвързан с клуба до 2025-та и ще продължи да бъде сред основните лидери, но няма да е лошо, ако Реал се сдобие с надеждна резервна опция.

Sesame bg представи варианти за заместник на Каземиро

Тъй като бразилецът ще остане още дълго на "Бернабеу“, няма да отделяме огромно внимание към алтернативите. Орелиан Чуамени изглежда като перфектна резерва. Неговите характеристики съвпадат идеално с тези на бразилеца, а статистките му от началото на кампанията са невероятни. Единствено цената от 80 милиона може да спре Реал за този трансфер, но ако Мбапе не дойде през лятото, Флорентино Перес ще разполага с нужния бюджет.

Да не забравяме и Едуардо Камавинга. Младият французин дойде през лятото, а дефанзивното му представяне е достатъчно категорично. Той разполага още и със страхотен дрибъл, което го прави перфектен избор срещу пресиращи съперници.

Кой ще замени Кроос

Точно както и бонус офертите на Sesame, Тони Кроос няма как да бъде заменен. Коя е най-важната задача на германеца в Реал? Да подава топката. Той не е чак толкова натоварен с дефанзивни задачи, които остават за Каземиро. Така че, мадридчани трябва да си намерят плеймейкър.

Като най-добър вариант се явява Пол Погба. Той има изумително подаване, може да се справя добре в дефанзивен план. Французинът е само на 28 години и ще бъде свободен през лятото.

Друга реалистична опция е Бубакар Камара. Въпреки, че са свързвани основно с "галактически“ трансфери, Реал много често залагат на млади таланти, които в последствие се превръщат в световни звезди. Полузащитникът на Олимпик Марсилия е едва на 22 години. Той е качествен подавач, който не се страхува да атакува през различните линии. Дефанзивните му качества също не са за подценяване. Разбира се, контрактът му изтича през лятото и може да бъде привлечен без трансферна сума.

"Лос меренгес“ могат да ни изненадат и с трансфера на Тюн Купмейнерс. Когато говорим за нидерландски полузащитници, повечето от вас се сещат за Френки де Йонг, Джини Вайналдум и Дони ван де Беек. Младият Тюн може да е много по-добър вариант. Той е фантастичен подавач, който се развива с всеки изминал ден под ръководството на Джан Пиеро Гасперини в Аталанта. 23-годишния играч е доста по-добър защитник от Кроос, а талантът му тепърва ще се разгръща.

Как ще бъде заменен Лука Модрич?

Той е в топ три на халфовете през последните 15 години в Испания, заедно с Шави и Иниеста. Хърватинът покрива огромен периметър в отбрана, може да контролира темпото на игра, да дава изумителни асистенции и да бележи невероятно красиви попадения.

Мечтаният трансфер е Николо Барела. Реал се е насочил към доста свободни трансфери през лятото, което може да остави достатъчно средства за Барела, който наскоро преподписа с Интер до 2026-та. Италианецът перфектно влиза в обувките на Модрич – може да оперира дълбоко в двете половини на терена с еднаква ефективност. Той може да подава, дриблира, шутира и да отнема топката. Най-силното му качество си остават подаванията в последната третина на терена.

Най-реалистично изглежда налагането на Федерико Валверде в тази роля. Уругваецът не разполага с елегантността на Модрич, но пък прибавя типичната за сънародниците му лудост и страст. Ако Модрич може да бъде сравнен с симфоничен оркестър, Валверде е като метъл група. Той покрива дефанзивната ефективност на хърватина и ,също като него, може да обърне мача с едно магическо отиграване.

За ролята на Модрич може да бъде привлечен и Ренато Санчес. Не е в стила на Реал да взима позабравени таланти, но пък може да се направи изключение за Санчес. Португалецът се провали с екипа на Байерн Мюнхен, което наложи трансфер в Суонзи. В Англия също не му провървя, но пък рестартът на кариерата му се случи в Лил, където спечели Лига 1.

Профилът на Ренато доближава този на Модрич. Разбира се, той не е толкова клиничен подавач, но може достатъчно добре да движи топката в предни позиции. Разполага и със динамичен и сигурен дрибъл.

Въпреки, че понесе критики срещу ПСЖ, триото на Реал е на път да им донесе титлата в Ла лига. А новорегистрираните потребители в платформата на Сезам, ще получат специален промо код от букмейкъра за допълнителна стойност на всеки залог в полза на Реал Мадрид.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Световна черна хроника
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Евровизия 2024
Енергийна криза
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: