Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Ретрограден Меркурий и слънчево затъмнение! Какво ни очаква?
Автор: Екип Burgas24.bg 09:30 / 21.06.2020Коментари (1)2201
©
Вторият ретрограден Меркурий за годината е вече в ход. Опасният астрологичен период ще продължи от 18 юни до 12 юли и ще внесе хаос в транспорта, търговията, комуникациите и личните отношения, обществения живот.

Ефектът сега ще се усили като през мегафон заради слънчевото затъмнение на 21 юни, което ще се случи в същия знак на ретроградността - Рак, пише "Монитор".

Първата планета ще плува на обратно по хоризонта в чувствителния знак Рак. Той е с водна природа, поради което хората ще станат по-сензитивни, с променливо настроение, неясни цели, по-раними и лесно обидчиви. Очаква се ураган от емоции. Освен това във фокуса ни ще попаднат "лунни теми“ като семейство, сигурност, изхранване, грижа, майчинство, а в обществен план – народната любов.

Зодии

Очаква се кардиналните знаци Овен, Рак, Везни и Козирог да почувстват най-силно въздействието ретроградността. В същото време другите водни знаци Скорпион и Риби ще го усетят по-леко. Другите дежурни заподозрени, които обикновено търпят несгоди, като бурни промени, инциденти или скандали са знаците под управлението на първата планета – Близнаци и Дева (или хора с асцендент в тези знаци). Не случайно премиерът Бойко Борисов, който е зодия Близнаци, точно сега стана жертва на компроматна атака.

Съвети

Ретроградност се нарича периодът, в който първата планета обръща своя ход и тръгва обратно на видимото си движение по хоризонта. Тези дни не са благоприятни за сключване на важни договори (включително и брачни), за покупка на битова и офис техника, за покупка на автомобил и други големи капиталовложения. Астролози съветват да бъдем внимателни за документацията и личната си информация. Възможни са кражба или загуба на лични документи, ключове, пътнически багаж, куриерски и пощенски пратки, повреда или други проблеми с автомобила, проблеми с транспортни или друг вид билети, повреда в телефона или компютъра, хакерски атаки и т.н.

Тома Неверни

Дори хората, която не вярват в астрологията, са склонни да станат по-малко скептици заради различен тип обърквания в личния живот или работата им. Все още няма единно рационално обяснение защо ретроградният Меркурий влияе толкова на живота ни.

Една теория гласи, че планетата е бърза, енергията й се насочва от слънцето много фокусирано и така електромагнетизмът й достига до Земята. Счита се, че обратният ход на първата планета влияе на мозъчни центрове, отговарящи за нашата интелигентност, ориентация, сръчност. Ето защо хората стават по-разсеяни, по-често допускат грешки в писане, общуване, спорт, работа, особено ако се изисква някакъв алгоритъм и проява на сръчност. . Наблюдения на хиляди години са показали още, че Меркурий отговаря за сфери като комуникация, търговия, технологии и кратки пътувания – всичко, на което разчитаме в ежедневния си живот.

Доста бижутери точно сега, например, избягват да обработват скъпи диаманти, тъй като са установили че при Ретро Меркурий объркванията са доста по-чести от обичайното.

Катастрофи

В сферата на транспорта изобилстват зрелищни катастрофи, задръствания. Меркурий се свързва още с младите хора, заради което родителите трябва да бъдат особено бдителни за сигурността на децата си.

Бог Меркурий в миналото е рисуван с лечителски Кадуцей. Ето защо той има отношения към медицината и диагнозите. Там освен обърквания или нов бум на зарази с Ковид-19 може да се очакват и някакви стачки, недоволства заради натрупани проблеми в сектора. Сега заради действието и на Рака (мястото на астро-събитието) мнозина е възможно да имат ядове с някакъв тип течове, спукани водопроводи, дефектирали уреди.

Специалистът

Астрологът Марги Паскалева коментира, че Ретроградният Меркурий ще бъде подсилен от Слънчевото затъмнение на 21 юни, което ще се случи именно в знака Рак. "В самото затъмнение Марс и Нептун са все още в Риби, Марс е в 26 градус и по орбис образува квадратура със затъмнението. Така че този съвпад касае много инфекциите и психическото състояние на хората", предупреждава топастроложката.

Стари приятели

При ретрограден Меркурий човек може да се върне към всичко старо недовършено - книга, картина, дипломна работа и всичко друго, свързано с придобиване на знания и умения, започнато на по-ранен етап. Периодът е благоприятен още за анализ на минали действия и събития, връщанe на стари заеми. Обикновено срещаме и стари приятели, съученици или бивши колеги. Така че, ретроградният Меркурий си има и положителните страни. Според астрологията само хората, които са родените с ретрограден Меркурий в хороскопа си, ще се чувстват в "свои води“ .



Още по темата: общо новини по темата: 566
18.03.2024 »
14.03.2024 »
03.03.2024 »
01.03.2024 »
01.03.2024 »
29.02.2024 »
предишна страница [ 1/95 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Близки издирват Димитър Малинов
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Почина патриарх Неофит
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: