Революционна идея за ГКПП "Маказа"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
22:56 / 27.09.2021
713
Автобуси да преминават през ГКПП "Маказа“ - за това призова гръцкият депутат Еврипидис Стилианидис на среща в Комотини с българския си колега Петя Михалевска.  

Според прессъобщение на гръцкия народния представител "срещата е протекла в емоционална атмосфера“, защото той е бил близък приятел с покойния баща и бивш зам.-министър на регионалното развитие Димчо Михалевски.

"Димчо Михалевски беше близък приятел и сътрудник на тогавашния министър-председател на България и настоящ председател на Групата на социалистите в Европейския парламент Сергей Станишев. Когато възникваха проблеми, премиерите на двете държави се справяха успешно с тях. Така те насърчиха развитието на двустранни икономически отношения, преговорите за енергийно сътрудничество, укрепването на взаимните инвестиции и най -вече подписването и експлоатацията на 5 гранични пункта или гари с вертикалната ос Комотини-Нимфея-Кърджали като основен проект“, посочва гръцкият депутат, цитиран от медии в южната ни съседка.

"Ще разработваме съвместно инициативи, като откриването на "Нимфея“ и за автобуси, целевите екскурзии на туристически групи в Родопи и Тракия, сътрудничеството между университетите и побратимяването между културни асоциации или камари“, добавя Еврипидис Стилианидис.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Справедливост след тежки катастрофи: Ще има ли по-бързо правосъди...
Служебният министър на туризма каза ще има ли поскъпване на шезло...
Баташката "Св. Неделя" - църквата на страданието
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Цената на агнешкото: От 17 до 28 лева за килограм, но засега!
Утре: Теглят номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).