Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Роден политически експерт заговори за война и разкри как Борисов може да спре протестите
Автор: Екип Burgas24.bg 10:07 / 09.08.2020Коментари (8)1520
© БТА
Всеки има правото на своята субективна гледна точка, аз се опитвам да погледна над разнообразието на субективи. Виждам две неща, които характеризират целия протест. Той е дълбоко разделен по много линии. Това заяви политическия психолог проф. Антоанета Христова в телевизионно интервю.

По думите ѝ разделението е между тези, които са на улицата и тези които протестират. Втората линия е между самите лидери и самите организатори вътре в протеста. Те изповядват различни лични интереси. На трето място – огромен конфликт между външните фактори, които влияят.

"Никога не трябва да забравяме, че има битка между Европа, САЩ и Русия. А всичко, което се случва в последните 2 години е част от огромна хибридна война, която става на територията на Балканите", посочи тя. Според нея правилното, което трябва да се случи, но все още няма индикации е да има редовни избори, за да може всички играчи да излязат пред избирателите, за да бъдат видени и оценени. По думите й трябва да не се даде шанс при служебно правителство да излязат на преден план играчите, които са повлияни от други фактори.

"Забележете тишината на всички други, които не са на улицата, на гражданите, които осъзнават всички фактори и които осъзнават, че след тези искания може да бъде по-лошо. Лидерите на протеста внушават на хората в улицата, че влизането в диалог е социално неприемливо. Напротив", коментира проф. Христова, цитирана от Блиц.

Според нея половината от хората са готови на диалог, другите не са. "Кои са правилните ходове на правителството - да имат силата и да са готови на диалог и да търсят онази група хора, които са готови на него. Кабинетът трябва да покаже, че има стратегическа визия за бъдещето на държавата. Има и друго решение - искрено и ясно говорене защо се е получил съответният проблем. Искреното говорене е говоренето на 2020 година", завърши експертката.



Още по темата: общо новини по темата: 3144
11.10.2022 »
14.07.2022 »
06.07.2022 »
25.05.2022 »
23.05.2022 »
05.05.2022 »
предишна страница [ 1/524 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Чакам мнение от Чопър. Защо не се изказва в последно време?
0
 
 
ПОЛИТИ4ЕСКИ ПСЫХОЛОГ....МАДА ФАКА ДА ТИ СЕРЕМ НА УС.ДИПЛОМА
0
 
 
Тази професорка е най добрия анализатор в момента на случилото се. Протестите са част от хибриден ЗАЛП даден от Кремъл. Дестабилизацията цели Сърбия и България. Румъния е изгубена за Русия. Косово,Босна,Македония ,Черна гора,Албания също. Те са и по малък фактор на Балканите. Гърция трайно се противопоставя на Русия ,заради к**венска та и позиция с Турция. И кои остават...Сърбия и България. И нещо много важно...ЗАЛПА е даден ,защото опря ножа до кокала за путеноидите. F16,ЕРМ II и най важното другари...газчицата през Турски поток угасва. Със санкциите си заминава целия проект ,като геостратегически за Кремъл. А газ все пак ще минава през Балкански поток, но Азерски ,катарски и американски. Сиреч изпускат питомното. Нали се сещате,че това е геостратегическа война. Кой е според проводника на Кремъл у нас. Президента ,БСП и малки патерици ,като ДПС,Слави,Мая и приближените им олигарси от началото на прехода ,свързани с ДС и Лукановите куфарчета. И те финансират опита да разбутат статуквото. Иначе след добрите социологически данни за ГЕРБ и Борисов след мерките през май те се уплашиха,че март 2021 ще спечелят отново. Как ще го допуснат...ами с Бунт. Уж протести. Цар вече няма. Ползваха го тоя номер и ОДС не спечели 2001г. А социологията беше с тях и нагласите след един цял мандат след фалита на Виденов. И хоп извадиха Царя,да избутат ОДС от втори мандат. Сега вместо Царя се пробутва президента Мунчо. Уж независима фигура,но той е най зависим още от предложението на ген.Решетников. А той кой е сещате ли се ? Ето ви доказателство за геополитическия конфликт който се води. ГЕРБ и Борисов подкрепян от ЕС и САЩ и Опозицията и протестиращите ,зад който седи БСП и Радев ,подкрепяни от Кремъл. Кое не ви е ясно ?
-2
 
 
Решетниковите агенти да видят какво се случва в Русия.
0
 
 
фърляй оставката боко .никой не та иска ,ти са натискаш кат млада булка да стои на стола
+3
 
 
Много лесно може да ги спре! Подава оставка и готово..! Лесно, бързо..
-1
 
 
Това не са нормални протести ,а системно нарушаване на закона !!!Кога тъпата полиция ще свърши това,за което отиват моите,а и на още милиони хора данъци ! Ако не може да се справи,поне да не ги пази.Ние ще ги прегазим набързо
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
49-ото Народно събрание
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: