Родни подземни босове поръчали убийството на съпруга на Наталия Гуркова?

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:50 / 13.04.2019
1776
Родни подземни босове са поръчали убийството на съпруга на Наталия Гуркова – Джордже Михалевич, твърди в свое сензационно разследване сръбският вестник "Курир“. Самата екзекуция на бизнесмена е част от зловеща българо-сръбска война за контрол над трафика на дрога. При нея наред с Михалевич са убити още петима сръбски мафиоти, разкриват хора от подземния свят в Южна Африка пред сръбското издание. 

"Това са пълни глупости, нямам какво повече да ви кажа“, коментира пред "България Днес“ Гуркова. Според "Курир“ техен източник на информация е човек на високо ниво в местния подземен свят. Разкритията на практика опровергават досегашната версия за убийството на Джордже. Той бе застрелян миналата година в края на септември в град Бедфорвю, близо до Йоханесбург.

Веднага след екзекуцията за поръчител бе обвинен чешкият мафиот Радован Крейчир. Според местните медии двамата с Джордже въртят солиден бизнес с диаманти. Ценните камъни се осигуряват от чеха, който чрез свои хора ги краде от местните мини. Джордже със своя верига магазини ги влага и продава легално. Говори се, че той е имал конфликт с Крейчир заради изчезнали милиони печалби. Според "Курир“ наред с бизнеса с диаманти мъжът на Гуркова е забъркан и в схема с дрога. 

Именно това го прави една от жертвите на сръбско-българската война за контрол над трафика в ЮАР. Формален повод за стартиралата през 2017-а вендета става кражба на 20 кг кокаин, твърди сръбското издание. Наркотикът е собственост на български мафиот, а крадецът сърбин. Източник на вестника твърди, че човекът, задигнал кокаина е дясната ръка на мафиота Иван Джорджевич – Жуча, сочен за един от подземните босове в ЮАР. Жуча е показно разстрелян пред дома си в Йоахнесбург. Иван е първият поръчан от българските си опоненти през 2017г. Твърди се , че до кражбата на кокаина нашите работят в тясно сътрудничество със сръбските си колеги. След наглото предателство българите обявяват война.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
НИМХ публикува официалната прогноза за празниците
Педиатър: Отложете погачата на бебето си
Скок в цените на горивата
Борисов: Алексей Петров беше бащата на сглобката
Делян Добрев разкри какво се е случвало на срещите между него, Ас...
Делян Добрев: Не знам какво значи "фишек на ДАНС" - хората твърдя...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).