Родни звезди в шок: Топ композитор издъхна като клошар само на 45, съсипан от несподелена любов

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
18:52 / 18.02.2020
3231
Аранжорът на Лили Иванова- Емил Бояджиев, е издъхнал внезапно на 45 години.

Емил Бояджиев започва да работи с Лили Иванова през 2003 година и е основен аранжор и записва песните за всичките й албуми до 2013 година, когато го сменя с настоящия си аранжор и ръководител на бенда Ангел Дюлгеров. Освен с Лили, Емо е работил с много други големи имена на родната музика като Васил Найденов Орлин Горанов, Нели Рангелова, Кристина Димитрова БТР.

Нели Рангелова разкри подробности от последните дни на Емил Бояджиев в профила си във Фейсбук:

"Гневна! Тъжна! Ядосана съм! Хич не ми пука как ще ме коментирате или къде!! Що не пуснете още един клип или песен с Емо?? Ще съберете лайкове!! Абе хора, къде бяхте последните години, когато Емо беше жив? Emil Boyadjiev живееше в мизерия,мръсотия! Като клошар! Болен от диабет и хиляди усложнения! Носеха му супичка за 2лв от близкото заведение! Мръсен, целият в лекета и... не ми се говори!

Когато отидох, ме беше страх да го докосна, както и всичко в домът му!! Даа смейте се! Емо беше чепат!Знам! Карали сме се много пъти! Егото му беше голямо....докато не срещна Голямата Любов! Забранена! Семейна, с дечица! Няма лошо и аз я знам! Записи,албуми ,за любимата! Промени се! От вино сутрин, мастика - е какво е диабета?Нали чака любимата, за поредния запис? Много хора му предлагаха помощ! Имаше лекар който го гледаше, като брат, други... абе! Емси, ако разбереш какво пиша ще ме гръмнеш,но!  Емо сега е в моргата на Пирогов! Чака да го вземат! Дали да не пусна и аз сега едно парче,или? Знам ,че много колеги  са записвали с него, но... Музо.. ти си в джаза!!! Обичам те слънце мое!!".

С този пост певицата си  навлече гнева на някои от колегите си.

"Аз пък мисля, че е много по-достойно да покажем таланта му и това, което ще остане след него. Всички знаем как живееш е, а въпросът "Къде бяхте?" , е валиден за всички, включително и за теб. Емо беше прекрасен в работата си и това можеше да се чуе само в песните НИ",  коментира Мариана Попова.

" Емо беше скромен пич и не разбирам защо споделяш неща от кухнята. Светъл път Емо, не си довършихме с теб" добави  Алекс Ушев.  Емил Бояджиев ще бъде изпратен в последния си земен път днес, писа "Телеграф".

Виж коментарите (1)

Още по темата (1303):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от България във фейсбук, помоли за
услуга
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васко Кеца си издейства пенсия от 500 лева
23.12.2020 Синът на Емил Димитров: Татко не беше гей, а бисексуален!
06.12.2020 Никол Станкулова: Като малка никой не ме наричаше Николче, казваха ми
Николай!
Още новини от Национални новини:
Справедливост след тежки катастрофи: Ще има ли по-бързо правосъди...
Служебният министър на туризма каза ще има ли поскъпване на шезло...
Баташката "Св. Неделя" - църквата на страданието
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Цената на агнешкото: От 17 до 28 лева за килограм, но засега!
Утре: Теглят номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).