Родолюбци направиха патриотична класна стая

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (3)
12:29 / 17.11.2015
846
Във великотърновско училище направиха патриотична класна стая. Тя е сътворена в ОУ "Димитър Благоев" от родолюбците от Неправителствената организация "Азбукари". Ето какво заявяват те:

"Никъде в България няма подобна, създадена с толкова любов, всеотдайност и професионализъм, училищна стая. Това е първият по рода си съвременен център на Възраждането - 2015. Тук просветителите с мъдрост и разум ще пробуждат духовните и националните ценности и идеали!

Вложихме цялото си старание, за да въздигнем достойнството на българския учител и ученик! Направихме всичко от сърце, за да покажем, че има смисъл да направим крачка напред в преобразяването на България!

Млади и чисти хора, които заслужават подкрепа и признание! Творци, които пренебрегнаха летните си почивки и ваканции, за да направят инвестиция в бъдещето на България. Хора, които оставиха месеци наред на заден план личния си живот заради изграждането на училищната стая на Възраждането. Дадоха своя неуморен труд и дори лични средства, за да покажем, че България е кауза, която си заслужава! Ама наистина си заслужава!

Питате се, защо го правим ли? Защото децата имат право да придобиват знание в модерна, топла, уютна и уважаваща усилията им среда! Защото учителите трябва да имат самочувствие, когато прекрачват прага на това духовно средище, което ще носи аромат на интелектуалния разцвет и технологично удобство!

Направихме тези стъпки, защото вярваме, че децата и даскалите в България заслужават уважение и имат достойнство. Защото всички ние обединени можем повече!


Виж коментарите (3)
Още новини от Национални новини:
Социалната комисия отказа да гласува увеличението на пенсиите с 1...
Военна техника тръгва по пътищата у нас
Доц. Мангъров говори за новия "вирус на шамара"
БНБ с важна информация
Апелативният прокурор на София подаде оставка
Задържаха шофьора, който блъсна мъж и избяга


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).