Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Родопчанин, отишъл на гурбет, сподели как се свалят правилно германки
Автор: Екип Burgas24.bg 22:30 / 28.03.2023Коментари (11)18486
©
Шансовете на гурбетчия да свали германка са почти нулеви. След една изпита бира от нея обаче те стават 10 процента, а след второто пиво нещата вече са по-обнадеждаващи.

Това споделя пред 24rodopi.com наш гурбетчия, който от близо 10 години живее и работи в Германия.

"Свалки в Германия - това е трудна работа.

Затова гурбетчиите не излизат от Фейсбук. Квартира-работа, работа-квартира и добре, че е Фейсбукът, иначе новините ще са много тревожни“, добавя още нашенецът, който има достатъчно натрупан материал за отношението на германеца към пристигналите от Източна Европа, в това число и за секция "дойче свалки“, че може да напише дори наръчник.

"Когато говоря немски трезвен, всички разбират, че съм чужденец. А германката определено не харесва гурбетчиите от Източна Европа. Мина доста време, докато стигна до извода, че след 4 бири никой не може да разбере и дори не вярват, че не съм немец. Тогава нещата се получават“, казва нашенецът.

И продължава: "Единственият сигурен начин е да напишеш германката. Ако приеме да я почерпиш, разбира се, защото и това е проблем. Много лесно се напиват и след втората бира/алкохолна напитка вече са загубили абсолютен контрол върху поведението си. Тогава всичко е първичен инстинкт.

Трудното е, че не обичат да контактуват и не приемат почерпки.

Но това може да стане на 2 места - първото е на дискотека, където те вече са решили да се отпуснат. Второто е на фирмени партита. Всяка фирма или учреждение поне веднъж годишно провежда такова лятно парти. И там се случват такива изпълнения и оргии, че на другия ден единственото възможно поведение е всеки да се прави на паднал от небето и че абсолютно нищо не помни, няма спомени от вечерта“.

Има нещо по-лесно за нашенците в Германия – големият брой украинки и рускини.

"Но тук портфейла ти трябва да е дебел, защото докато германката се напива на първото или второто питие, то рускините просто са шампионки по издръжливост. За някои дори литър твърд алкохол е нищо. Проблемът с такава рускиня е за теб. Но пък за разлика от германките, са много добра компания. Весели, приятни, жизнерадостни“, казва мъжът с опит.

И се гордее с констатацията си, че гурбетчиите от България не се нуждаят от курсове и семинари за намиране на подход към германските жени, каквито се организират за пристигналите близо милион мигранти в последните три години, най-вече от мюсюлмански страни. Дори психолози, които традиционно са работели с местни "задръстеняци“ и насилници, вече работят с афганистанци, пакистанци и т. н.

"Ние сме друга порода мъже.

Но много от идващите от България се сблъскат с друга реалност, различна от разказите на спасители по морето в комунистическо време за "една любов с германка по време на лятната почивка“. Различни култури сме, ще преглътнеш истината, че си нежелан и търпеливо ще изчакаш мига си. Търпението дава награди. Но почти винаги е нужен алкохол“, добавя нашенецът.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 30.03.2023 г.
0
 
 
Какви са тия глупости?? Германките са отворени жени!! Няма смисъл от алкохол. Стига да не е омъжена и да и харесаш изобщо не се колебаят за сексуална връзка!!!!
Aнонимен
на 30.03.2023 г.
0
 
 
Да разчиташ на алкохола, за да сваляш жена, говори много лошо за мъжа. Ама наистина много лошо. И каква е тази свалка за една нощ. Да не си мислите, че като я напиете, тя си легне с вас и ще станете гаджета. Никакъв шанс. Иначе германките са доста лесни за свалка, но трябва подход. Това с кръчмите и дискотеките с напиването е глупост. Поканете я да излезете в парка на басейн в планината на езеро или да потренирате тенис или друг спорт. Скъсете дистанцията, веселете се и не я натискайте от първи или втори път. След третия път ще я опознаете и нещата ще се случат естествено. Също така бъдете кавалери, а не балкански мачовци. Не обичат тоталната мъжка доминация, а по-умерени полови роли без превес на мъжа. Успех!
Aнонимен
на 29.03.2023 г.
0
 
 
Какви жени Германските са мьже. Може да ги срещнеш на строежа в тираж навсякъде спят само с този който им хареса. Половината Германски мъже са ергени.
Aнонимен
на 29.03.2023 г.
0
 
 
Да те оноди помак.Мечта на всяка германка
Aнонимен
на 29.03.2023 г.
Aнонимен
на 29.03.2023 г.
0
 
 
МИТЬО МИСИРА-САМО КАТО ГО ВИДЯТ НЕ СЕ СЕЩАТ ЗА АЛКОХОЛ.
Aнонимен
на 29.03.2023 г.
0
 
 
Не съм виждал коментар от порядъка на това, че никъде по света не се виждат, или поне не се отличават американски, френски, скандинавски, гръцки или италиански проститутки, а все руски- украински- български, понякога полски! А претенциите на православието колко било морално и как пазело традициите, край нямат! Та нека помислят русофилите и соц.носталгиците! Аз имам обяснение, а вие?
Aнонимен
на 29.03.2023 г.
0
 
 
Аз съм врче дърто67г момче от морето. Имал съм връзки със германки по плажа по комплексите( бях,, баде мастер,, бая сезона. Да прав е пишештият че трудно се свалят и са по склони за мимолетни връзки отколкото за нещо сериозно. И за алкохола е почти вярно. Особено тогава ако са от ГФР. Е аз успях да омая една 21годишна западнячка. Ного изпатих тогава от владтите но стана на нашето ииииии сега ей я до мене баба Анджелика пенсионирана учителка по немски която гпвори по добър български от мен, гледаме си внуците, ходиме и тук и във Германия, гледаме си имототе и се радваме на деца и внуци. Е аз говоря като човек бил със германки във своята родина, оженил се за германка но аз никога не съм бил емигрант и никога не съм работил за германци пък и нормално е след цялата тази паплач от емигранти да се гледа със лошо око. Все пак във Германия има и много не българи но със български паспорти които и там и тук са си точно казано паразити, хората не знаят това и е нормално да се държат студено. Прияъел дерзай и ако си бял, чистоплътен, умен и забавен ще ти се отвори един ден парашута
Aнонимен
на 29.03.2023 г.
0
 
 
Не е точно така!С алкохол се свалят всички жени ....не само германките!Германката трябва да те хареса-това е първото условие!Да говориш приличен и мн.добър немски е второто условие.....и последното условие е ,че германките обичат добрата храна .Оттам нататък те са като всички останали женирџ™‚ Казанова от Пловдив
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2023 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Мигрантски натиск към България
Природни стихии
Поскъпване на хранителните продукти
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: