Родът на Маргините се увеличава

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:22 / 31.08.2022
725
Семейството на Николай и Красимир Маринови - Маргините ще се увеличи с още едно момче. Бизнесмените и бивши ръководители на СИК в най-скоро време ще имат втори праплемнник.

Малката им племенничка Мария е в напреднала бременност. Наскоро тя направи парти за разкриване на пола на бебето. Тя събра най-близките си в известен ресторант в Пловдив. На него стана ясно, че очаква момче. Сред най-щастливите от вестта е бъдещата баба - сестрата на Маргините Мариана. Тя подари на дъщеря си огромен син мечок.

Своята радост не скри и по-голямата сестра на Мария - Бисера. Самата тя вече има син на 1 годинка. Малкият Артур скоро ще има другарче в игрите и белите. А каката не спира да помага на бъдещата мама със съвети по време на бременността.

За таткото се знае малко, тъй като Мария го пази в тайна. Дори на общите им снимки в социалните мрежи неговото лице винаги е скрито. Ясно е само, че фамилията му е Кирев и е на възрастта на половинката си. Кара тузарско ауди и е фен на високите скорости и дрифтовете. С красивата племенничка на Маргините са заедно от две години.

Малко преди това Мария скъса с бившия футболист Валентин Добревски. Юношата на "Левски" и една от най-желаните жени в Пловдив бяха заедно около две години. Те живееха под един покрив. Бяха сред най-одумваните двойки в Града под тепетата. Раздялата им бе доста шумна и след това красавицата взе решение да държи мъжа до себе си в тайна.

Мария Маринова е по-малката дъщеря на Мариана Маринова - сестра на братя Маргини. Кака й Бисера е омъжена за сина на пловдивския бизнесмен Юра Месропян. Поне засега по-малката племенничка на Маринови не крои планове за сватба, припомня "България Днес".

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Национални новини:
Зимата се завърна у нас, заваля обилен сняг
Майка на дете с аутизъм се нуждае от помощ
Експерт: Най-ниските цени на горива в ЕС са в България
Хампарцумян: Най-важната предпоставка за ръста на инфлацията е то...
Ще останем ли без Благодатен огън?
Болница, използвала генетичен материал без разрешение на собствен...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).