Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Ром със счупени ребра се оплака от полицейско насилие, полицаите с друга версия
Автор: Екип Burgas24.bg 08:48 / 21.05.2019Коментари (5)1305
©
Сигнал за полицейско насилие в Плевен. Мъж е със счупени ребра и контузии по тялото след арест. Според пострадалия - полицаите са го пребили. Според униформените той е бил агресивен, оказал е съпротива и дори се е наложило да извикат подкрепление. А един от полицаите е пострадал леко.

Росен Кирилов от Плевен е криминално проявен с много регистрации в МВР. Пред NOVA обаче той показа следите от полицейски палки по тялото му, след като е бил задържан снощи. Причината за ареста е, че слушал силно музика в 03:00 часа през нощта.

"Идват полицаи и казват: "Намалете музиката". ОК, спираме я. Пуснахме си от телефона. След 10 минути се върнаха и нахлуха. И тук ме биха, и в полицията ме биха пак. Изгубих съзнание", разказва Росен Кирилов.

От полицията обясниха, че патрул на два пъти е бил в дома на Росен. Първо бил предупреден устно. Вторият път обаче се е стигнало до употреба на сила.

"Той си продължи със своята теза: "К'ви сте вие?". И, започна да ни обижда: "Помияри, простаци". Стана агресивен, при което аз го дръпнах да излиза отвън. Той посегна с юмрук да ме удари, аз се защитих с ръка иначе, щеше да ме удари в лицето, а той ме удари в ръката. Разкъса служебният ми знак, при което бяхме принудени да използваме физическа сила и палка", разказва за Нова тв един от полицаите.

Росен има рани по цялото тяло. Има и счупени ребра. Семейството му не вижда вина в него.

"Оттук нататък ще си търся правата. Да кажат, че ние сме виновни, защото все малцинствата са виновни. За какво?", пита Надя Берова.

А полицията е докладвала случая на прокуратурата за неподчинение при арест.

"Събират се всички документи относно фактическата обстановка и действията на служителите", заяви Красимир Начев – директор на ОД на МВР – Плевен.

Кой кого е бил и нападнал трябва да стане ясно до два месеца.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Малко ти е шимпанзе..някои хора жиеят през деня и работят , докато ноща спят..няма да ви търпят циганските номера където и да идете всявате хаос и цигания! Като има криминално минало и си мисли ,че е нацепен ще яде палките ,така трябва да е и да го практикуват по-често.
+1
 
 
Абе тоя мангал крастав още ли е жив? Манга лъже, циганина дори и да умира със сълзи на очите пак лъже. Това е племе което живее първосигнално и който не иска да се интегрира трябва да бъде изтребен от този свят и аче оправия в този свят.
+2
 
 
Смешни полицаи.Мангал се бие докато забрави и майчиното мляко.Погъделичкали сте го само и сега си прави гаргара с вас.Да ви е за урок
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2019 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: