Ромска инвазия подлуди Пловдив! Читатели питат: Трябва ли да се стигне до саморазправа?

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:49 / 04.09.2018
2204
Читатели потърсиха Plovdiv24.bg във връзка с проблем, който съществува от години и който се повтаря перманентно. Нека им дадем думата сега: "Здравейте, това е редовна гледка от квартал "Изгрев". Предполагам, че е от палеж на гуми.Тук къде са еконормите, за които всички говорят? Сигурно всичките коли в града не могат да направят толкова вредни емисии за една година. Пушекът продължи около 30 минути, а снимката е направена преди два дни", съобщи пловдивчанин.

Друг пък ни написа следното: "Поредното обгазяване на Пловдив от нагли цигани, които се възползват от почивните дни, когато общината и другите отговорни институции не работят, за да безчинстват, като палят гуми, кабели и други материали, за да извличат от тях метали. Къде са обаче пожарната и полицията? Вероятно са заети с поредни протести за повишаване на заплати и блага, а работата им ..... между другото. Това не е първият и единствен случай, но уви, сигналите за случващите се безобразия остават без адекватна реакция. Докога ще търпим бездействието на отговорните институции и трябва ли да се стигне до саморазправа, за да се задействат онези, от които зависи редът в града ни?!"...

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
НСО с позиция срещу Денков: Охраната не му била отнемана, имал ос...
Проучване: ГЕРБ-СДС с над 9% преднина пред ПП-ДБ, ДПС се нарежда ...
Главчев с важна среща, разговаря с представители на Националния с...
Наш блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв.
Ето как да проверите номера на избирателната си секция и мястото ...
Прокуратурата с първи коментар за обвинената във фалшификации Лен...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).