Росен Петров: Майката на Бареков се разплака, разплаках се и аз

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
09:46 / 15.12.2014
1614
"Ценя много майката на Николай Бареков и вчера й обещах да запазя честта му. Тя ми се обади по телефона и плачеше, разплаках се и аз. Не искам да стават скандали и самоубийствени войни". Така Росен Петров коментира в предаването "Здравей, България" на "Нова телевизия" напускането на партията на Бареков и отказа да посочи конкретни причини за това свое решение. Той допълни, че не се чувства употребен или излъган от него.

"От известно време нямам контакт с Николай Бареков и никога не съм му бил дясна ръка. Той сам си е и дясна, и лява ръка. Горе-долу знам как се е формирал неговият характер - по-екстравагантен е, егоцентричен", обясни Петров.

На въпрос дали напускането му е свързано със "спирането на кранчето" към "България без цензура", той отговори, че това не е вярно и не е свързано с пари.

"Политиката е изкуство на компромиса. Например бях си поставил за цел да се подобри положението на военните инвалиди. За тази цел обаче трябваше да постигна някаква договорка със социалния министър, който е в момента. За да се гласува този закон, той трябва да се подкрепи от мнозинството. Тоест аз трябва да постигна компромис между моето желание да помогна на тази група и това другите партии да го подкрепят", коментира още Росен Петров.

Той допълни, че е искал да излезе от сянката на непрекъснатия скандал около ББЦ, от което той не се е чувствал добре. Не на последно място изрази надежда с Николай Бареков да останат в приятелски отношения.


Виж коментарите (2)

Още по темата (345):
20.07.2017 Във Варна глобиха мъж с 1000 лв., гласувал два пъти на парламентарните
избори
27.04.2015 Фрапиращи несъответствия с партийните пари на Атака и ББЦ
28.01.2015 Любен Дилов-син и Росен Петров ще съдят Николай Бареков
13.01.2015 И Нешка Робева се отрече от Бареков
27.12.2014 Местан: Избори, ако ГЕРБ не се разграничи от Патриотичния фронт
24.12.2014 "Преса": Никой не иска съюз с Бареков
Още новини от Национални новини:
От днес влизат в сила противоепидемичните мерки срещу коклюша
Облачно и дъждовно в днес
Листите за парламентарните избори имат от всичко: Нови лица, добр...
Борисов: Петков казваше "Тагарев е нашето знаме", сега го няма в ...
Педиатър успокои: Ваксината за коклюш е напълно безопасна за брем...
Страната ни с рекордно нисък износ на ток за първите месеци: Спад...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).