Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Румен Радев за разпита на Кирил Петков: Това е форма на институционално изнудване
Автор: Екип Burgas24.bg 10:17 / 09.02.2022Коментари (4)922
©
"Аз много ясно заявих, че ако коалицията не постигне пробив с решителни реформи в правосъдната система, то миналото ще потърси реванш. Точно това виждаме в момента. За мен това е форма на институционално изнудване и аз очаквам лидерите на партиите в коалицията да застанат решително зад премиера Кирил Петков". Това каза пред журналисти президентът Румен Радев, който присъства на връчването на дипломите на младите лекари от Медицинския университет в София.

Президентът Радев коментира, че е удовлетворен от факта, че Конституционният съд е потвърдил внесеното от предишния министър на правосъдието Янаки Стоилов искане и определи решението на мнозинството на ВСС да го отхвърли като недопустимо. Сега става въпросът дали е пригодно това мнозинство от ВСС и аз съм песимист този състав да вземе рационално решение, допълни президентът.









Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
От решението на КС бил доволен ,но не е оптимист за решението на ВСС.Пълно щастие няма. Някъде съдиите са ваши,някъде не са. Иска ти се цялата власт да е у вас ,ама сега е 2021г.не е 1944. Форма на конституционно изнасилване е да нарушаваш Конституцията ,а после да се кълнеш в нея.
-1
 
 
каунь,прочети си пак раздел *Правомощия на президента*!Не си пъхай гагата не на място!Знаем,че си проЗЗт,не ни карай да ти го казваме постоянно,тъпанар смотан!
0
 
 
Айде пак и тоя, миналото му се реванширало сега. Ма оставете миналото в миналото и започнете да работите за настоящето бе. Три правителства вече се занимават с глупости, а свършена работа нулева. Кирчо да спре да мята кьорфишеци за отклоняване на вниманито от нищоправенето му и никой няма да го вика за никакви разпити. Всичките ви обвинения на цялата превратаджийска шайка са от заглавията на жълто-кафявите вестници. Уж за правова държава ми говорите, а основния принцип за невинен до доказване на противното за нищо го нямате. С конституцията си избърсахте гъзовете още в началото. Вече почти година ваши хора колят и бесят. Рашков през седмица го вадите да плямпа глупости за да замажете поредния гаф и да отклоните вниманието. Къде са доказателствата? Ваши хора разследват. Хайде де, разследвайте! С празните приказки е до време и това време е кратко.
-1
 
 
====Абе каун недоклатен!Разби държавата,следват фалити и обедняване на хората!После убийства и самоубийства и т.н. =========
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Великден 2024 г.
Бум на коклюш в България
България и Войната в Украйна
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: