Руска трагедия в Осеново! Семейството е било заможно

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (3)
12:36 / 02.01.2019
1484
Убитият мъж в Осеново се оказа руски бизнесмен. Трагедията се е разиграла във варненското село на 1 януари. Около 18,30 часа е постъпил сигнал, че непълнолетно момче е извършило убийство. Жертвата е 42-годишният му баща. По случая е образувано досъдебно производство. Материалите са докладвани на дежурен прокурор от Окръжната прокуратура в града, като под негово ръководство е започнато следствено дело. Работата по документиране и доказване на  престъплението продължава.

"Не ги познавах добре, знам само, че бяха руснаци, построиха си къща малко извън селото, затова и нямам много информация за тях. От следствието научих, че е имало скандал и момчето е убило баща си. То беше на 17 години, ходеше на училище", разкри пред БЛИЦ кметът на селото Данко Бакалов. 

От полицията във Варна отказаха да разкрият повече подробности с мотива, че случаят е предаден на прокуратурата. Семейството е било заможно, бащата е развивал бизнес, но през повечето време е живеел в България.

Виж коментарите (3)
Още новини от Национални новини:
60 работници остават без работа
ЕС смята, че Русия ще се намеси в българските избори
Масов бой с бухалки и метални тръби, четирима са ранени
Президентът наложи вето върху важен закон
Знаете ли кои действия се считат за уронване престижа на работода...
По-малко ли ще плащаме за природен газ през май месец?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).