Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Седмокласничка си вдигна блузката пред учител, роми го пребиха
Автор: Екип Burgas24.bg 11:27 / 23.11.2017Коментари (18)1880
©
Роми скочиха на учител от основно училище "Даскал Димитри" в Кюстендил. Скандалът станал в началото на тази седмица, след като седмокласничка обвинила преподавателя си по физическо възпитание Иван Костов, че я опипвал, съобщава "Телеграф". "Колегата е с дълъг стаж и се слави с добро име. Няма как той да е посегнал на момичето. Явно се търси скандал или уволнението на директорката на учебното заведение", коментираха преподаватели от школото, пожелали анонимност. 

За разговор в училището била поканена майката на седмокласничката. На срещата са присъствали родител, преподавателят, момичето и психолог. "Ако имаше подобен проблем, майката щеше да е информирана досега. Самото момиче дори не си е спомнило колко пъти е било докосвано и къде от учителя. До този момент беше пусната единствено анонимна жалба в РУО", коментираха учители от основното училище. Извършен е и преглед на камерите в учебното заведение, които установили, че девойката дори не е доближавана от учителя си по физическо възпитание, твърдят възмутените преподаватели. 

Охраната в учебното заведение не успяла да озапти преди три дни група разгневени роми, сред които бащата на девойката, проникнали в учебното заведение с мотива, че имат среща с директорката. Причакали преподавателя и започнали да го налагат. На мястото на нападението била учителка, която веднага подала сигнал в полицията. Двама от нападателите били задържани. "Доколкото знаем, самото момиче си е вдигнало блузата, за да си показва плочките на корема на колегата", твърдят учители. 

"Всичко това се прави с цел уронване престижа на училището и отстраняването на директорката. Иван Костов си е извадил медицинско и най-вероятно ще заведе дело срещу нападателите си. Жалкото е, че по такъв начин се съсипва името на един човек, който е и известен общественик", коментираха още учители от основно училище "Даскал Димитри". В момента Иван Костов е в болничен и се възстановява след нападението си. Проведени са и редица срещи с психолог с момичето и нейните съученици.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
ПОМОЩ, ПОМОЩ - ЦИГАНИТЕ НИ КРАДАТ И УБИВАТ - ПОМОЩ, ПОМОЩ И ПРАВИТЕЛСТВОТО Е С ТЯХ ПОМОЩ ЕВРОПА ПОМОГНЕТЕ НИ ОТ ЦИГАНСКИЯТ ГЕНОЦИД В България
+1
 
 
Докога ще търпим тази измет?Само на сапун!
+2
 
 
ПОМОЩ, ПОМОЩ - ЦИГАНИТЕ НИ КРАДАТ И УБИВАТ - ПОМОЩ, ПОМОЩ
-1
 
 
500 год под турско робство а сега под циганско 6тот сте глупав народ.
+3
 
 
Един цигански холокост ще реши много проблеми
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Грипна епидемия обхвана страната
Лято 2024
Катастрофи в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: