Семейство изживя ужас на морето! Хотелът - нищо общо със снимките в интернет!

Автор: Георги Кирилов
Коментари (39)
12:46 / 04.08.2020
3239
Вместо приятна почивка на родното Черноморие, пловдивско семейство преживя твърде неприятни моменти в ужасни условия в наш хотел, научи Burgas24.bg. Потърпевшите пловдивчани се свързаха с нашата медия, за да разкажат за какво става въпрос. Даваме им думата:

"Здравейте, уважаема редакция. Надяваме се чрез вас историята ни да стигне до повече хора, за да няма още разочаровани като нас. Платихме си чрез ваучери почивка "ол инклузив“ в хотел "Корона“ в Свети Влас - 60 лева на ден за човек. Избрахме този вариант, защото той е близо до плажа, ние сме с малко дете, а по снимките, които видяхме, мястото изглеждаше доста прилично. 

Да, ама не. Когато пристигнахме и се настанихме в стаята, сякаш бяхме попаднали в хотел на ужасите. Помещението дори не беше изчистено добре, мокетът беше целият в тръни, кошарата за бебето – цялата изподрана и скъсана. В банята на много места плочките бяха изкъртени, а от ваната стърчаха лайсни, в които дори неволно можеш да се наръгаш. Оказа се, че част от снимките, които в Пловдив бяхме разглеждали, не са на хотел "Корона“. А храната от т.нар. "ол инклузив“ също беше под всякаква критика. Само ще спомена, че следобедната им закусна се състоеше от филия, намазана с лютеница и натрошено сирене.

Естествено, веднага вдигнахме скандал и отказахме да останем в този ужас, като поискахме да ни върнат парите, защото не сме направили дори една нощувка. Върнаха ни обаче само половината сума. Пуснахме сигнал и до "Грабо" за това, че снимките са фалшиви и не са от въпросния хотел. 

На тръгване човекът, отговарящ за паркинга ни посрещна с думите: И вие сте като повече клиенти – идват и най-много до 3 часа след това си заминават“.

Виж коментарите (39)

Още по темата (379):
10.07.2021 Засилени проверки по морето
17.06.2021 Ето какви са цените на един от най-скъпите плажове на Балканския полуостров
14.06.2021 Лято или не точно? Над 2300 метра утре - слаб сняг
20.02.2021 Българи купували имоти на морето без кредит
02.01.2021 Хотели край морето са изправени пред масови фалити
22.10.2020 Без български курорти в класация за най-добрите места за почивка в Европа
Още новини от Национални новини:
Въоръжете се с търпение: Интензивен остава трафикът на някои от г...
Коалицията "БСП за България" регистрира листата си в Бургас
Ето как методът на пазаруване 6 към 1 работи за Вас
Интензивен трафик и по пътя София - Варна
Специалисти от "Мама и аз": Президентът Радев е в дълбоко вътрешн...
Как да ядем правилно стриди?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).