Семейство от Пловдив се сби в хотел в Баня

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
12:37 / 13.06.2016
756
Пловдивчанин е задържан след семеен скандал в град Баня. Към 15 часа вчера в РУ - Карлово постъпил сигнал за възникнал конфликт между гости на хотел в курортното градче. На място било установено, че пловдивчанинът М.Г. /35 г./ и 32-годишната му съпруга се били скарали в стаята си и при прерасналото сбиване жената получила порезна рана над лявото коляно.

Материални щети са нанесени по част от хотелското обзавеждане. Пострадалата е настанена в болница за оказване на спешна медицинска помощ. След доклад в Районна прокуратура - Карлово, срещу М.Г. е образувано досъдебно производство за причинена телесна повреда и увреждане на чуждо имущество. С полицейска заповед мъжът е задържан за срок до 24 часа. В Пето РУ, където бил отведен за изтърпяване на мярката, пловдивчанинът се държал агресивно и нападнал служител на реда, на когото нанесъл лека телесна повреда. По случая е започнато досъдебно производство по чл. 131, ал.1, т 1 от НК.

Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Вижте първи кадри на колата-убиец от Варна
Песен на Българското училище "Иван Вазов" в Париж се цели в рекор...
Галя Кондева за частната детска болница: Спрямо мен не е упражняв...
След тежкия инцидент във Варна: Пробите за алкохол и наркотици на...
Кандидатите от ГЕРБ-СДС в Кочериново: За нас е важно всяко едно н...
Енергийният министър: Няма да има съществено поскъпване на цената...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).