Семейство с 5 деца: Започнахме да имаме нещо като обсесия, искахме още и още

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:27 / 23.01.2023
574
През седмицата НСИ обяви резултатите от най-новото си проучване, от което стана ясно, че идеалното семейство за българите е с 2 деца, но все повече двойки избират да имат 3 деца. Семейството на Надя и Валди Събеви гостува в bTV при Петя Дикова.

Двойката има пет деца. Те са реализирани професионалисти в своите области. Валди се занимава с музика, а Надя харесвала нейното звучене и решила да се свърже с него. Той обаче въобще не обърнал внимание на съобщенията ѝ във Фейсбук. След това обаче видял снимката ѝ и бил силно привлечен. Майката на Валди не одобрявала предходните му гаджета, но когато видяла Надя, също била очарована.

Още в началото на връзката си знаят, че искат огромно семейство. Два месеца след като се запознават, Надя забременява с Инес, а малко по-рано тайно са се оженили

"Решенията ни за следващо дете идваха естествено. Започнахме да имаме нещо като обсесия, искахме още и още, защото са сладки и добри, а любовта ти все повече споделя споделя семейството.

"Нямахме никакви планове, освен че искаме да се развиваме. Занимавам се с музика, а това не е нещо, което осигурява стабилно бъдеще. Просто се движим с живота, разказа Валди.

Искаме да научим децата си да бъдат добри хора и да проявяват уважение. Според възпитанието идва от примера, а не от карането. Училището има също много важна роля, то е като втори дом за децата. Учителите имат невероятна роля, коментира. Надя е прекрасна домакиня и майка, допълни Валди.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Специалистът по право Димитър Стоянов: "Аз съм Кирил Петков и не ...
Вижте всички оценени професионалисти в Бургас - Сигурно сте чули ...
Може ли резултатът за коклюш да се окаже фалшив?
Ето кога коклюшът може да бъде коварен
Изтеглиха номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за съ...
Главчев: Имам доверие към всички министри в моя кабинет


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).