Шеф дава на служителите си пари, за да пътуват по света? Пловдивска фирма не остава по-назад!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (14)
14:33 / 08.10.2017
1900
Новината, която Plovdiv24.bg публикува преди дни - "Шеф дава на служителите си по 2000 долара, за да пътуват по света", предизвика огромен интерес сред читателите ни, а също и оживени дискусии в коментарите под материала. Малко по-късно с нашата медия се свърза живеещият в Пловдив Христо Иванов - работодател, който съобщи, че подобна практика не е изключение и че тя се случва и у нас.

Той уточни, че още миналата година служителите му са се възползвали от възможността да заведат семействата си на SPA за негова сметка. На всеки един от над стоте работници е бил предоставен ваучер за семеен уикенд. Става въпрос за голяма производствена, изцяло българска и по-специално пловдивска фирма, производител на метални конструкции за сгради, ситуирана близо до с. Крумово, в индустриалната зона на Куклен. 

"Вече 3-4 години инвестираме в обучение и квалификация на персонала. Освен заплащането, вярвам, че хората са основен фактор за просперитета на фирмата!" казва Христо Иванов. Не публикуваме името на фирмата по изрична молба на собственика й.


Виж коментарите (14)
Още новини от Национални новини:
Проф. Чорбанов: Дано в понеделник да не бъде обявена епидемия, ка...
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
ПП-ДБ има готовност да преговарят с ГЕРБ за общо управление, но п...
Асен Агов: Евроатлантическите партии трябва да се съберат, защото...
Какво ще е работното време по празниците за "Кауфланд", "Лидл", "...
Как работодател заплаши с уволнение свой служител, само защото е ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).