Шофьор на бус не видя аварирал румънски камион и се вряза в него

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:36 / 24.09.2019
860
На 23 септември в 16.15 ч. е заявено за възникнало ПТП по главен път I-9, на около 500 метра след село Поручик Чунчево в посока с. Горун. На място от служители на РУ Каварна е установено, че при движение от град Шабла към град Каварна, товарен автомобил "Фолксваген Крафтер", собственост на бургаска фирма, управляван от 54 г. правоспособен водач от Варна, със стаж 36 години, поради съборени на земята клони и неизвършена сигнализация за аварирало МПС, не забелязва авариралия в дясно на посоката му на движение камион "Ивеко", с румънска регистрация, управляван от 63-годишен румънски гражданин от Констанца и се удря в задната му част.

В следствие на настъпилото ПТП са причинени значителни материални щети по товарен автомобил "Фолксваген Крафтер". Водачите са изпробвани за употреба на алкохол с техническото средство, което отчита отрицателен резултат. По случая е образувано досъдебно производство.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Цената на агнешкото: От 17 до 28 лева за килограм, но засега!
Утре: Теглят номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за...
Архитектурният шедьовър на България, в който може да видите лика ...
Борисов категоричен: Преговори между ГЕРБ и ПП-ДБ може да има, но...
Има ли причина да се притесняваме за цените на горивата по празни...
Кой лъже за ваксините срещу коклюш?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).