Шофьор остана без работа заради фалшиво положителни тестове за наркотици

Автор: ИА Фокус
Коментари (0)
09:39 / 01.05.2024
1363
Мъж е под заплаха да бъде прогонен от родното си място, заради втори първоначално положителен полеви тест за наркотици. Месец, след като кръвните проби доказали невинността му, потърпевшият отново станал арестант за 24 часа. Тест с драг чек реагирал на забранени вещества. Роднините и близките на Дженгиз Осман изпаднали в шок, а съселяните му отказали да контактуват с него. Потърпевшият загубил работа, семейство и изпаднал в пълна изолация.

"Миналата година на 6 януари в Крумовград ме спря патрулка. Направих тест за наркотици, излезе положителен и ме задържаха за 24 часа, отнеха ми книжката.

Резултатите от кръвната проба дойдоха след 11 месеца и бяха отрицателни. Изгубих работата си. Сега на 19 април пак ме спряха в Крумовград. Случи се същото – пак тест, който е положителен и след това ме арестуваха. Майка ми получи инфаркт след новината. Моля органите и институциите да си свършат работата, за да няма повече недоразумения", разказа в NOVA Дженгиз Осман.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Четирима са пострадали при тежкото ПТП на магистрала "Тракия"
Много тежка катастрофа на АМ "Тракия" с няколко коли и камион
МВнР с важно предупреждение
Работник от черешова градина: Бера и рева
Седмица на морето излиза между 2000 и 7000 лв. за тричленно семей...
Цветослав Цачев: Срещата на ОПЕК+ показа, че няма големи разногла...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).