Шокираща жестокост: Откриха две котета обезглавени във "Владиславово"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:49 / 06.06.2016
775
Две малки котетата са открити с отрязани главички, споделиха пред репортер на Varna24.bg шокирани жители на кв. "Владиславово".

Малките бозайници живеели в кашон под трансформатор зад квартален супермаркет, а за тях се грижили няколко жени от близкия блок. 

"Настанихме котетата там, за да са скрити и в безопасност, докато поотраснат малко. Бяха близо десетина, от две котки, които идваха да ги кърмят там. Постепенно започнаха да изчезват едно по едно, защото поотраснаха и започнаха да излизат от кашона. Децата бързо ги разграбиха, за да играят с тях. Така постепенно намаляха до 3-4. Наскоро видяхме, че в кашончето е останало само едно котенце. Обиколихме поляната зад трафопоста, за да ги потърсим и останахме шокирани, когато видяхме, че две от животинчетата са обезглавени по нечовешки жесток начин. Нямаме представа кой би могъл да направи подобно нещо, което граничи с лудост. За огромно съжаление третото коте беше прегазено от автомобил", сподели една от жените, които се грижи за беззащитните животинчета. 

През пътеката зад блока, където е извършена садистичната екзекуция, всеки ден минават малки деца, които отиват в близкото училище "Патриарх Евтимий" или към детска градина "Детски свят". Много от децата са успели да станат свидетели на кървавото убийство, преди хората от района да се погрижат за осакатените тела на животинките.  

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Вижте първи кадри на колата-убиец от Варна
Песен на Българското училище "Иван Вазов" в Париж се цели в рекор...
Галя Кондева за частната детска болница: Спрямо мен не е упражняв...
След тежкия инцидент във Варна: Пробите за алкохол и наркотици на...
Кандидатите от ГЕРБ-СДС в Кочериново: За нас е важно всяко едно н...
Енергийният министър: Няма да има съществено поскъпване на цената...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).