Сигнал: Хем хубава пенсия, хем суперзаплата

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (14)
20:28 / 13.03.2022
1049
Докога реформата в средното образование у нас ще бъде отлагана? Това попита в сигнала си до Plovdiv24.bg редовен читател на медията ни. Поводът според него да се свърже с нашата редакция са думите на министър Николай Денков, че трябват реформи, за да се повиши качеството на висшето образование в България.

Пловдивчанинът твърди, че реформи са нужни не само при висшите учебни заведения, а и в гимназиите. "Здравейте! Ще задам на хората, свързани с управлението на образованието у нас - докога на длъжността "Директор" ще продължават да се държат хора, отдавна навършили пенсионна възраст?

Кога ще започне да се дава път на младите и амбициозни хора? От една страна, въпросните директори с дългогодишен стаж хем взимат хубава пенсия, хем и доста добра заплата. Толкова ли е богата държавата ни, че да търпи подобно положение. Примери има много, включително в Пловдив и областта. Да им благодарят за свършената работа (която невинаги е чак толкова много) и да ги освобождават".

Какво от своя страна синдикат "Образование“ можете да си припомните тук.

Виж коментарите (14)
Още новини от Национални новини:
Етнологът: Великден е не само религия и вяра, Великден е проект и...
Малкият син на обвинената в убийство Габриела Славова е дете на В...
Български фермер разкри огромна далавера с млякото
Пускането в действие на газовия терминал край Александруполис, ко...
Годишните технически прегледи на колите поскъпват драстично!
Мъж преби и отвлече 19-годишно момиче


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).