Сигнал: Извинетe, "Билла", но така не се прави!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (41)
19:08 / 16.04.2022
1407
Читател на Plovdiv24.bg разказа "как ни цакат в "Билла". Ето как според него:

"За пореден път ми се случва голяма верига да ме прецака с уж безплатни стикери. За направена покупка онзи ден от 23 лева ми се полагало опаковка с 4 стикера с животни. Получих я, но като се прибрах вкъщи, си погледнах касовата бележка и какво установих: въпросната опаковка е маркирана 2 пъти в сметката по 0,99 лв, а в последствие е сторнирана 1 път.

Демек за получените стикери съм платил 0,99 лв. Питам "Билла", това ли ви е безплатното? Със сигурност е станала техническа грешка, но така направено да се маркира в касовия бон, доста често ще се случва и на други клиенти и ще се окаже, че няма нищо безплатно, даже веригата ще е на печалба.

Извинетe, "Билла", но и други вериги са раздавали подобни стикери, но никога не са ги включвали в касовия бон. На касата човек няма време да следи какво се маркира и да прибира продуктите си, така че, хора, проверявайте, поне докато не сте напуснали магазина, сметката си. Не че сумата, с която "неволно" ме ужилиха, е много, но е обидно, защото съм им редовен клиент".

Виж коментарите (41)
Още новини от Национални новини:
Годишните технически прегледи на колите поскъпват драстично!
Мъж преби и отвлече 19-годишно момиче
БСП регистрира евролистата, ето кой я повежда
Синоптик: Очаква ни динамично време
Наши ученици изобретиха хранилка за животни с изкуствен интелект
Велико Минков: Притеснявам се за сина си и другото дете, Габриела...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).