Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Сигнал: Извинетe, "Билла", но така не се прави!
Автор: Екип Burgas24.bg 19:08 / 16.04.2022Коментари (41)1402
© Burgas24.bg
Читател на Plovdiv24.bg разказа "как ни цакат в "Билла". Ето как според него:

"За пореден път ми се случва голяма верига да ме прецака с уж безплатни стикери. За направена покупка онзи ден от 23 лева ми се полагало опаковка с 4 стикера с животни. Получих я, но като се прибрах вкъщи, си погледнах касовата бележка и какво установих: въпросната опаковка е маркирана 2 пъти в сметката по 0,99 лв, а в последствие е сторнирана 1 път.

Демек за получените стикери съм платил 0,99 лв. Питам "Билла", това ли ви е безплатното? Със сигурност е станала техническа грешка, но така направено да се маркира в касовия бон, доста често ще се случва и на други клиенти и ще се окаже, че няма нищо безплатно, даже веригата ще е на печалба.

Извинетe, "Билла", но и други вериги са раздавали подобни стикери, но никога не са ги включвали в касовия бон. На касата човек няма време да следи какво се маркира и да прибира продуктите си, така че, хора, проверявайте, поне докато не сте напуснали магазина, сметката си. Не че сумата, с която "неволно" ме ужилиха, е много, но е обидно, защото съм им редовен клиент".








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 19.04.2022 г.
0
 
 
В Билата в Сливен ,закупихме преди няколко години един голям печен свински бут с кост ,и като се прибрахме да хапнем от него ,той миришеше на мърша ,беше развален и това ,че го продават на хората да го ядат е отвратително и подсъдимо, плюс че и беше супер скъп ...върнахме им го и ни върнаха парите нямам думи...купувайте от българските магазини ,ние вече така правим !
0
 
 
А така, плюйте ги, търсете си правата, изисквайте и компенсации даже. Доколкото е възможно спазвайте добрия тон освен ако не се появи някой прекиснал управител който реши да си изкара деня на вас. А такива много, о да. Особенно след като 4 преди вас са го псували и убиждали, че е крал. Работил съм в Била няколко години в това число и на ръководни позиции и в различни магазини. Това което мога да кажа е, че си заслужават всичката негативна публицистика. Няма как магазин който изкарва значително количество оборот да функционира правилно с персонал от 20 души (6 и по малко души на смяна). После защо етикетите не са сменени, не са проверени изтичащите стоки, не са заредени магазините и има опашки на касите. А и заплатите са толкова ниски, за работата която се върши, че достойните кадри които могат да работят за 3-ма напускат и остават само тези без избор които работят за половин човек. След като нямат пари и възвращаемост просто да затварят магазините и да не тормозят както персонала така и клиентите си. Но алчността няма граници. Затова търсете си правата за да се намесят контролните органи, защото инъче поука няма да си вземат.
Aнонимен
на 18.04.2022 г.
0
 
 
Най често в Билла срещах(вече не пазаря от там) следния проблем- не махат изтекли етикети с промоционални цени уж случайно а почти всеки път като си хвана касовата бележка след като мина касата има поне 1 артикул който е на редовна цена. Последния път бяха 4...
Aнонимен
на 18.04.2022 г.
0
 
 
След вашият пост установихме същата "техническа грешка" в касова бележка издадена от Билла ВАРНА.Два стикера и двата платени. Съответно отидохме да се разправяме и ни върнаха "откраднатите" пари. Боклуци. Не е за двата лева-А за това че най-нагло ни крадат. Никога повече няма да влезем в тия магазини. Благодарим на автора за публикацията.
Aнонимен
на 18.04.2022 г.
0
 
 
То там са с изтекъл срок продуктите(премаркирани), вие за 1 лев спорите.1 стотинка не давам.
Aнонимен
на 18.04.2022 г.
+1
 
 
В ,,Била" ,,Дружба "СФ ,уж промоция,а на касата цената е старата...
Aнонимен
на 18.04.2022 г.
0
 
 
Била са най-измамните магазини в цяла европа. Изобщо не влизате в тези магазин!
Aнонимен
на 18.04.2022 г.
+2
 
 
И в Кауфланд лъжат, като стока на промоция на касата ти маркират нормална цена. Няколко пъти съм се разправяла на информацията и ми връщат пари. Интересно беше единият път, когато ми върнаха парите и ми взеха стоката, а не да ми върнат разликата. Тези трикове май само в България ги прилагат. В другите държави не съм забелязала да има подобни тактики.
Aнонимен
на 17.04.2022 г.
0
 
 
Че кой ви кара да пазарувате от тия големи вериги. Там продават само боклуци. Аз си обикалям пазарите на които имам три баби с хубави продукти от дворовете им. И малките бакалии в квартала. Здравето е най важно.
Aнонимен
на 17.04.2022 г.
+1
 
 
В Свищов е същата история , даже касиерката не благоволи да попита дали искам стикери,върнах една кайма поиска от колегата си карта за да ми махне каймата, нито каймата беше махната на всичко отгоре и стикерите сложени,дано да и приседне.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2022 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Борба за влияние в Близкия Изток
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
Конфликт Израел-Газа
Катастрофи в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: