Силвена Роу: След постите не се нахвърляйте на бургери и пасти

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:47 / 17.04.2023
1022
След седем седмици постене не трябва веднага да се нахвърляме на храната, от която сме се въздържали за дълъг период, съветва известният кулинар от Пловдив Силвена Роу.

"Много е важно де са започне постепенно, не да се нахвърлите веднага на бургери и пасти. В противен случай удряме шамар на организма“, уточни Роу.

Тя съветва още постепенно да си създадем навик да ядем без захар и по възможност без бяло брашно и бял ориз. Признава обаче, че няма как Великден да мине без козунак и агнешко. Затова е предложила преди празника рецепта за вкусен и с икономични продукти козунак, която стана много популярна.

Като опасна тя определя новата мода за отслабване с лекарства за диабетици.

За хора, които нямат заболявания, те имат кошмарни странични ефекти, особено вредни за жените с проблеми с щитовидната жлеза, коментира известният кулинар пред бТВ.

Виж коментарите (0)

Още по темата (181):
24.03.2024 Днес е Православна неделя
20.04.2023 Евтини яйца след Великден: Цяла кора за 10 лева
18.04.2023 Колко пари сме похарчили в България и в чужбина по Великден?
17.04.2023 Евтинията по родното Черноморие привлече румънци, поляци и много българи
17.04.2023 Какво да правим с остатъците от празничната трапеза?
17.04.2023 На масата или в хладилника: Докога е безопасно да консумираме боядисаните
яйца
Още новини от Национални новини:
Годишните технически прегледи на колите поскъпват драстично!
Мъж преби и отвлече 19-годишно момиче
БСП регистрира евролистата, ето кой я повежда
Синоптик: Очаква ни динамично време
Наши ученици изобретиха хранилка за животни с изкуствен интелект
Велико Минков: Притеснявам се за сина си и другото дете, Габриела...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).