Скандален бизнесмен предизвикал мелето в Симитли

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
20:33 / 01.01.2020
1540
Известният футболен съдия и депутат от ГЕРБ Стефан Апостолов е участвал в сбиване в центъра на Симитли в новогодишната нощ заедно с баща си Апостол Апостолов, който е кмет на града. Информацията плъзна преди часове, но според свидетели двамата са само периферни участници в скандала в дъното на който е известният с изцепките си бизнесмен Методи Бачев, собственик на строителната компания "Агромах".

Всичко започнало от поредната щуротия на Бачев, който е собственик на заведение в центъра на Симитли. Там той празнувал шумно, демонстрирайки показност и незачитане на всякакви правила за цивилизационно поведение. Докато съгражданите му играели на хорото, Бачев започнал да хвърля пиратки по тях. Хората, сред които доста деца, се изплашили и се разбягали, за да се предпазят.

В този момент кметът Апостол Апостолов отишъл при Бачев, за да му направи забележка, молейки го любезно да спре да нарушава обществения ред.  Бизнесменът, чиято фирма "Агромах“ беше прекръстена на Громахолд, обаче не го послушал и дори си позволил да го изблъска. Съдията Стефан Апостолов бил зад гърба на баща си и го предпазил да не падне, след което двамата се оттеглили настрани. Не е имало никакво меле, нито пък размяна на удари, както се твърди, пише " Блиц".

"Никой не е падал, нито пък има някой с избити зъби", обясни и районният прокурор на Благоевград Борислав Ковачки.

От прокуратурата информираха, че няма образували досъдебно производство, а само извършват проверка на случая. 

Бачев нашумя през 2016-а година, когато на тържество на площада в симитлийското село Черниче известният предприемач мъртвопиян покани на сцената актьора Краси Радков, обявявайки, че "кметът на Симитли Апостол Апостолов е "е*ал премиера Бойко Борисов".

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Етнологът: Великден е не само религия и вяра, Великден е проект и...
Малкият син на обвинената в убийство Габриела Славова е дете на В...
Български фермер разкри огромна далавера с млякото
Пускането в действие на газовия терминал край Александруполис, ко...
Годишните технически прегледи на колите поскъпват драстично!
Мъж преби и отвлече 19-годишно момиче


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).