Скандални разкрития за "сивия кардинал" в БСП

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (5)
10:39 / 13.10.2014
7849
Димитър Дъбов дърпаше конците в БСП. Всеки в партията по един или друг начин е зависим от него. Той е човекът, който избира председателя на партията. Той избра и Михаил Миков. Това заяви пред bTV Нидал Алгафари.

"Господин Дъбов, извадете черните тефтери и тогава ще си говорим от какво съм забогатял. Това е човек, който разрешава да влезе някой или да не влезе в НС на БСП, който може да изгони някого, който стои зад кулисите на всичко", подчерта червеният активист.

Според него Димитър Дъбов е оставил свои хора на ключови постове в партията. 

"Дъбов имаше дейна роля и влияеше и върху президента Първанов", каза "номадът" в БСП и допълни: "Когато някого не искат в БСП, те му търсят място далече от София".

Запитан с кого Дъбов и сключил сделки от "задкулисието", Алгафари отговори: 

"С бизнеса. Какво направиха водачите на листи в БСП, освен да забогатеят? Да са свършили нещо, да са помогнали? Защо Кристиан Вигенин трябваше да бъде насилствено поставен в Благоевград? Михаил Миков е зависим от "организацията Дъбов и сие". Не можеш да седиш по време на кампания в един хотел, да ядеш баници и да твърдиш, че работиш за партията и подготвяш избори", каза Алгафари.

"Може ли да казваш за собствения си електорат, че е "вмирисан", или "Не мога да отида при тях, защото ще си изцапам обувките". Аз не съм предател, просто показвам лицето на лошите хора в БСП. За съжаление, наистина не знам с колко са забогатели въпросните хора от върхушката в партията. Ако знаех, щях да го кажа, не ме е страх".

На въпрос кои са облагодетелстваните фирми от БСП, Алгафари отговори: "За съжаление, не съм просветен във финансовите документи на партията. Попитайте господин Дъбов, да извади черните тефтери и ще разберете".

Алгафари каза за предстоящите преговори за кабинета: 

"Със сигурност, ако искат, ще се договорят. Ако се договорят БСП и ГЕРБ сега, ще си задам въпроса защо бяха тези избори - това можеше да стане и преди. Ако пък не се договорят, ние ще бъдем едно голямо нищо".

Накрая на разговора Алгафари каза, че всичко в БСП е "оплетено като свински черва". 

"Един от големите виновници за това е Димитър Дъбов. Призовете го да говори пред вас. С черните тефтери на БСП, за да обясни аз какво съм бил взел. Иначе ще се докаже, че е лъжец".


Виж коментарите (5)

Още по темата (345):
20.07.2017 Във Варна глобиха мъж с 1000 лв., гласувал два пъти на парламентарните
избори
27.04.2015 Фрапиращи несъответствия с партийните пари на Атака и ББЦ
28.01.2015 Любен Дилов-син и Росен Петров ще съдят Николай Бареков
13.01.2015 И Нешка Робева се отрече от Бареков
27.12.2014 Местан: Избори, ако ГЕРБ не се разграничи от Патриотичния фронт
24.12.2014 "Преса": Никой не иска съюз с Бареков
Още новини от Национални новини:
Президентът от Брацигово: От нас зависи да пренесем във времето в...
Какви мерки ще се вземат срещу преписвачите на Матури 2024?
Отличиха петима училищни директори с наградата "Св. Иван Рилски"
Снимка на полицаи и възрастна жена стана абсолютен хит в мрежата
Майката на простреляното в главата дете от Враца с първи коментар...
Стефан Янев откри кампанията на ПП "Български възход" на Шипка с ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).