Скандално! Българска страница във Фейсбук рекламира наркотици!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
17:29 / 18.09.2015
795
Страница в социалната мрежа Фейсбук популяризира дрога, алармираха чрез радио "Фокус" Сливен разтревожени родители. През последните два месеца сред тийнейджърите особена популярност набира въпросната страница. 

В нея се публикуват снимки на дизайнерска дрога, марихуана, пико, различни субстанции за пушене и смъркане с коментари от младежите. 

Страницата е последвана от 1810 деца и само през последната седмица бележи ръст от 3,4% на нови посещения. А сред коментарите на посетителите са:

"Тези яркочервените не са толкова яки. Тъмнорозовите черепи пръскат. Tva za ednata nozdra nqma da mi stigne. Тез черепи брато... много са ценни. Кой каза, че щастието не се купува". 

Коментарите говорят за това, че децата са запознати с дрогата, с това какво причинява, къде може да бъде намерена и колко струва. Като слоган на страницата е посочен "Място за спорт", а единствената информация е призивът: "Пращайте ващи наркомански снимки".

Сред последователите са ученици от училища в Сливен и други градове в България. Родителите питат кой следи за съдържанието на социалните мрежи и кой ще понесе отговорност за популяризирано на дрогата и как може открито да съществува достъпен онлайн наръчник за наркотиците. 

Те се притесняват, че след сигнала страницата ще бъде докладвана или блокирана и хората, които стоят зад нея, ще останат безнаказани.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Задържаха шофьора, който блъсна мъж и избяга
Кои са най-честите измами при плащане онлайн?
Повече от 40 минути реанимационен екип е опитал да съживи 5-годиш...
Газов мегапроект застрашава Черно море
Хотелиер: Положението е отчайващо, държавата е абдикирала
Експерт: Куцо, кьораво и сакато вари домашна ракия, а тя често е ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).