Слаб дъжд над Черноморието ще превали днес

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
09:58 / 10.12.2015
701
Днес над страната времето ще се задържи предимно облачно. От север, със слаб, в източните райони до умерен вятър ще продължи да прониква студен въздух. На отделни места, главно в Източна България, ще превали слаб дъжд, в Предбалкана и североизточните райони - слаб сняг. Максимални температури между 3° и 8°.

Атмосферното налягане е значително по-високо от средното за месеца - няма да се променя съществено.

Над планините ще преобладава облачно и мъгливо време. На места, главно по северния склон на Стара планина ще прехвърча сняг. Слънчеви часове ще има преди обяд над масивите от Югозападна България. Вятърът ще се ориентира от север, ще е до умерен и с него температурите ще се понижават. Максималната на височина 1200 метра ще е около 2°, на 2000 метра - около минус 2°.

Над Черноморието ще бъде облачно и на отделни места ще превали слаб дъжд. Ще духа до умерен вятър от северната четвърт. Максимални температури: 7°-9°. Температурата на морската вода е 9°-11°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.


Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Контрабандно злато задържаха на "Капитан Андреево"
Военни от цялата страна ще участват в честванията за Деня на Боте...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов проведе важна среща
Ужасяваща случка днес в метрото, Кошлуков е също намесен
Директиви на ЕС, свързани с доходите ще влязат в нашето законодат...
Внесоха подписите за ново извънредно заседание на парламента


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).