Слави Трифонов и Маги Халваджиян се захапаха публично

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (23)
21:50 / 12.04.2020
1999
На фейсбук страницата на "Господари на ефира", двамата продуценти застанаха очи в очи и се почнаха така, както само те могат. И ако Маги Халваджиян се придържа към добрия тон и леките закачки, то Дългия го нападна още в самото начало.

"Подстрижи се най-после, бе, човек!", изригна Слави, а Маги не му остана длъжен и го затапи с репликата "Ще се подстрижа, когато ти си пуснеш коса!"

"А защо си с очила? Хем си с някаква странна коса, хем с очила.. И на въпрос дали си приличаме?! Мога ли да си приличам с човек, на когото му викат Маги. А брат ти е Джуди?! Все едно на мен да ми викат Сиси", опита се отново арогантно и безцеремонно да го подхване Трифонов, но както се казва - не му мина номера, защото Маги Халваджиян не само, че не трепна, но се и разсмя.

В крайна сметка не постигнаха консенсус по темата.

"Ела при мен, защо си в Нова тв. Нали си смел, напусни Нова телевизия, махни "Капките", продължи да хвърля бомбастични изказвания Слави Трифонов на въпроса за свободата в медиите, пише "Блиц". "Ти ще ми платиш, нали си арменец. Застани до свободния трудолюбив продуцент!", продължи в същата стилистика Дългия.

"Там, където има да казваме нещо, си го казваме - в "Господарите". И както виждаш "Господарите" не са вече по телевизията, а по интернет. Защото обичаме да казваме нещата такива, каквито са. А ти защо си тръгва от bTV, не те ли изгониха?", не му остана длъжен Халваджиян и натисна спусъка на словото.

"Защото не се чувствам свободен. В bTV няма свобода! Те са част от мисирките, а аз не ща да съм мисирка!", заяви Дългия, който явно се усети, че е прекалил с липсата на такт, и зави в друга посока: "Имали сме някакви спорове с Халваджиян. Той е изключително широкоскроена личност. Навремето сме гледали филми по цяла нощ, за да ги обсъдим.Има прекрасно семейство, за разлика от мен. Не го отричам. Винаги съм бил прекрасно посрещнат там, после са се случили някакви неща, това е. Каквото се е случило, случило се е. Сега сме се сдобрили... Заедно можем да направим много неща!"

Виж коментарите (23)

Още по темата (1303):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от България във фейсбук, помоли за
услуга
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васко Кеца си издейства пенсия от 500 лева
23.12.2020 Синът на Емил Димитров: Татко не беше гей, а бисексуален!
06.12.2020 Никол Станкулова: Като малка никой не ме наричаше Николче, казваха ми
Николай!
Още новини от Национални новини:
Обмислят дали хотелите у нас да не започнат да предлагат българск...
Всеки втори се ослушва за по-добра работа – водещи са допълнителн...
Правителството отмени решението за създаване на частната детска б...
Утре е един от двата дни, в които можем да боядисаме яйцата
Единадесетокласник от Бургас с бронз от Балканската олимпиада по ...
Пускат за движение предсрочно участъка от АМ "Струма", затворен з...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).