Слави Трифонов се появи пред журналисти

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:38 / 26.01.2023
692
"Има такъв народ" и Слави Трифонов няма да се коалира с никого за предстоящите парламентарни избори. Той самият очаква резултат от 8,5% за партията си на предстоящите избори, а декларацията си пред КПКОНПИ ще подаде, когато е "уточнено в закона". Това заяви на брифинг пред медиите лидерът на "Има такъв народ“ Слави Трифонов.

На 21-и април ще бъде първото дело, при което Трифонов съди Кирил Петков заради разпространяване на лъжи, обясни той.

"Аз смятам, че промяната в резултатите на ИТН е заради неудовлетворени очаквания на хората. Аз нямах възможност да съставя правителство, когато спечелихме изборите, защото другите партии отказаха. Спомняте си, че тогава БСП, ДБ и "Изправи се" направиха пресконференции", припомни Слави Трифонов.

На първото си явяване на изборите "Има такъв народ" спечели 24% от вота на българите, а на изборите през октомври не можа да мине 4-процентния праг.

Мисля, че стана едно допълнително участие на Кирил Петков и Асен Василев след участието им в служебния кабинет. Привлякоха внимание, станаха интересни и привлякоха вота на хората заради анти-ГЕРБ очакванията им. ПП станаха по-интересни, както аз и колегите ми станахме интересни преди година и половина, обясни още Трифонов.

Той не отговори дали ще се кандидатира за народен представител на предстоящите избори. "Ще ви отговоря уклончиво не защото съм уклончив човек, а защото има много време", каза той.

Относно декларациите, които той така и не подаде пред КПКОНПИ, той обясни: "Тъй като аз дълго време, да не кажа вече много години се представям по телевизията и е видно как си изкарвам парите, от друга страна съм обект на жълт интерес, аз взех решение, което не беше правилното решение".

 

"Ще подам декларация, когато е уточнено в закона", заяви той. Вчера в публикация във фейсбук той обяви, че си е платил глобите и че ще подаде декларация за имуществото си.

Виж коментарите (0)

Още по темата (675):
28.04.2024 Служебният министър на туризма каза ще има ли поскъпване на шезлонгите и чадърите
22.04.2024 Нова среща между Радев и Главчев заради рокадите в кабинета
17.04.2024 Главчев към Радев: Нямам доверие на двамата министри, предложени за смяна
10.04.2024 Дали Николай Денков, Асен Василев и Атанас Славов ще се върнат зад депутатските банки?
07.04.2024 От ПП-ДБ призовават Радев да не подписва указа за служебен кабинет
07.04.2024 Лена Бориславова: Служебният кабинет е провокация към ПП
Още новини от Национални новини:
Заради ремонти на АМ "Тракия": Реорганизират движението в този уч...
Зрелостници сигнализираха за проблеми и на втората задължителна м...
Гърмежи и валежи до часове
БНБ затяга критериите за отпускане на ипотечни кредити: Ето какви...
Отговорите на матурите по профилиращите предмети излязоха
Жегата през лятото може да докара много главоболия на младите род...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).