Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Слави Трифонов срина със земята Христо Иванов чрез интересна хипотеза
Автор: Екип Burgas24.bg 14:06 / 12.08.2021Коментари (2)1563
©
"Днес Христо Иванов отново е коментирал биографиите на номинираните министри от “Има такъв народ". По този повод искам да споделя една хипотеза. Ако “Има такъв народ" беше номинирал за министър-председател Христо Иванов, от "Демократична България“ и кръга около тях щяха да кажат следното:

"О, не – не става! Бащата на Христо Иванов е бил член на Българската комунистическа партия. Майката на Христо Иванов също е била член на Българската комунистическа партия. Тя е известна и с един митинг, на който държи пламенна реч в защита на Ахмед Доган, който според нас днес реди правителството на Слави Трифонов.

Христо Иванов е бил строителен работник, завършил е право, но не е известно да е работил като адвокат и не е известно да е имал клиенти. Всъщност, вписан е като адвокат през 2002 г., но поради неплащане на членски внос в Софийска адвокатска колегия е бил глобяван нееднократно и е бил лишен от правото да упражнява адвокатската професия.

По-късно единствената му работа е да е в неправителствени фондации и организации. През 2014 г. Христо Иванов става служебен министър и вицепремиер в кабинета на професор Георги Близнашки, виден представител на Библиотекарския кръг, който според нас днес реди правителството на Слави Трифонов.

След това става министър и на Бойко Борисов, който е "мутра“ и "част от мафията“, по думите на самия Христо Иванов. Думи, изречени от Иванов преди да се съгласи да бъде... министър на Борисов. След като става министър на Борисов, Христо Иванов казва, че това са смешни неща, употребил е площаден език и с господата Борисов и Цветанов работи абсолютно колегиално.

По-късно Христо Иванов участва в тайни срещи за сформиране на нов политически проект. В основата на срещите е бизнесменът Иво Прокопиев, сочен за кадровик и лобист в няколко министерски съвета. В срещите участват и редица съвременни журналисти и анализатори, които днес громят Слави Трифонов из интернет, че някой му реди правителството.

По-късно Христо Иванов става един от главните виновници за разцеплението на десните. Разцепление, което оставя всички десни партии извън парламента за срок от цели 4 години.

Така че, ако обичат, от "Има такъв народ“ да си сменят кандидата за премиер и да предложат друг“. Това написа Слави Трифонов преди минути във Фейсбук.



Още по темата: общо новини по темата: 3144
11.10.2022 »
14.07.2022 »
06.07.2022 »
25.05.2022 »
23.05.2022 »
05.05.2022 »
предишна страница [ 1/524 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
Кво повече да се каже за пребоядисаният комунист Бай Христо Иванов? Нищо!
+9
 
 
Всичко, което се случва напоследък е една голяма забава. На гърба на народа обаче. Трифонов един след друг номинира разни образи за ключови позиции в управлението на държавата и после ги оттегля. Не мога да кажа защо точно. Най-вероятно екипът му чете коментарите тук и там и си правят изводите. А те са простички: не остана човек в управлението на България, който да е за пример! По подразбиране всичките са бивши комунисти (с изключение на онези, които преди промените са нямали още 18-20 години). Доста от тях са агенти на ДС. След промените повечето стават примерни демократи и започват надпреварата в ограбването на България. Всички партии до една са практически с еднакъв произход. Славчо извади някакви младежи на моите години. Гледах го онзи ден Петьо Барбадоски по Нова ТВ. Водещият еднозначно има здрави нерви. За Петърчо доста се почудих... Все още съм раздвоен кое е по-лошо: прост и арогантен или умен и арогантен. И едното и другото са ми ясни защо се случват....
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
Почина патриарх Неофит
Парламентарни избори 2024
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: