Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Слави избухна жестоко: Лъжа е, че ИТН са виновни за това да няма правителство
Автор: Силвия Станева 14:05 / 19.09.2021Коментари (20)1964
©
"Един призрак броди из българското публично пространство. Призракът на разочарованието", това написа преди минути Слави Трифонов в профила си във фейсбук видя Burgas24.bg.

Различни социолози, политолози и хора с определени интереси обикалят телевизионните студия и се опитват да втълпят в съзнанието на хората нова теза, защото така им изнася. А тази теза се базира на лъжа, която в момента им е важно упорито да разпространяват.

Твърдението, че “Има такъв народ" са виновни за това да няма правителство е лъжа.

А дали хората са разочаровани и кой точно е разочарован - това, разбира се, не мога да кажа, защото разочарованието е емоция, емоцията е личен момент и никой човек не може да знае какво чувства друг човек.

Но фактите са непоклатими. На тях се базира логиката и най-важното - истината.

А истината е следната: Още като стартирахме политическия проект “Има такъв народ", аз ясно и безапелационно заявих, че коалиция с ГЕРБ, БСП и ДПС няма да правим. Аз съм последователен човек и безусловно се придържам към това, което съм казал. Я си представете, ако партия “Има такъв народ" беше направила правителство с ГЕРБ, БСП и ДПС - ей, тогава щеше да е разочарованието. Даже “разочарование" е меко казано. Така че подобна коалиция в последното Народно събрание беше невъзможна. Невъзможна е и в следващото Народно събрание.

Партиите, с подкрепата на които можеше да има правителство бяха “Демократична България" и “Изправи се БГ! Ние идваме!".

“Има такъв народ" беше готова да направи правителство и да поеме цялата отговорност. Но тези партии заявиха, че няма да подкрепят наш кабинет. Сега вие ми кажете кой е виновен за това, че нямаше правителство.

“Има такъв народ" имаше 65 депутати, останалите партии - 175. Можеха да направят най-различни коалиции и на два пъти, според конституцията, да сформират правителство. Такива са фактите и всеки си избира дали ще вярва на фактите или на емоциите. Аз лично избирам фактите.

И, между другото, ще ви споделя нещо за разочарованието. Преди да се разочароваш, трябва да се очароваш. Така че не е лошо да внимаваш кой човек е очарователен. После може да страдаш.



Още по темата: общо новини по темата: 3144
11.10.2022 »
14.07.2022 »
06.07.2022 »
25.05.2022 »
23.05.2022 »
05.05.2022 »
предишна страница [ 1/524 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
ЧАЛГАР ЗАКРИВАЙ КАТУНА ИТН И СЕ СКРИВАЙ В КАБЕЛАРКАТА ВИЕ СТЕ НЕКАДЪРНИ МАРШ НА ПОЛИТИЧЕСКОТО БУНИЩЕ ЧАО ЧАО ЧАООООООО
-1
 
 
Слави сам си изгърмя шанса.Никога досега партия спечелила изборите не се е отказвала от правителство.Дори и Боко щеше да те подкрепи и щеше да има голям смях.
-1
 
 
Фактите са,че си избрахте председател на НС ,така можехте да си изберете и правителство. Правителство ,което е на трите проСтестни партии. ГЕРБ ви каза,че ще ви осигури необходимите гласове над 120. ДПС също. Обаче не се разбрахте. Скарахте се и почнахте да се плюете.Да храчите,да се разделяте. Ей това са фактите. Първо нямаш ТОПКИ и си сакат. Второ си доста прост и доста невеж за да си политик. Това са фактите.
+2
 
 
Сега разбра ли ,ЧАЛГАРСКИ БОКЛУК на собствения си гръб колко е кофти да ти се подиграват? Гледай си болното здраве,брой дните,които ти остават, и спри да лееш злоба и простотии!
+5
 
 
Лъжа е че ИТН са виновни , виновен е Слави Трифонов....Когато си "БОЛЕН" за теб няма друго мнение освен твоето....Превръщаш се в болен изрод и се опитваш да повлечеш и другите със себе си.....Когато си умрял ти не знаеш и не можеш да научиш , същото е и да си ОЛИГОФРЕН ......ТИ не знаеш и не можеш.....Ако ИТН могат да се погледнат отстрани , какво представлят...."пионки".... бавно и в колона по един трябва да скочат в Дунава , казват че водата пречиства след 50-я камък , всичко гнило.....Дълъг път ги чака......
+7
 
 
Аве как може тоя тъпък изобщо да е в парламента.Да,много талантлив и музикант и водещ,но политика ???Ми то кой ли не се изреди да ни оправя ? МОже ли пък толкова тъп ,прост и малоумен матрял да сме?
0
 
 
Единствено ако се избере ИТН или ДБ....., да вметна само, че не съм за никой....., България МОЖЕЕЕЕ БИИ, МОЖЕЕ БИИИ ще има някаква насока на оправия..... С другите видяхме..., ТОК, ВОДА, КАБЕЛНИ, ОСИГУРОВКИ, всичко нагоре...., за да не може сега да кажем кой е виновен... ХАХАХА.....Дойде ББ махна всички важни хора, дойдоха сега ашлиците и вместо да се оправяме, тръгнаха на въпреки с ББ и сега махат неговите пионки..... След 3 месеца ще е същия хаус..... Новите ще махат старите и пак нови на техните места...., влизат в системата на безработицата и кинти до насита за тях...... Ония пък циганка на 20 години ще ми слага... ХАХАХА..... ХОРА, ЗАПОМНЕТЕ ЕДНО НЕЩО ОТ БАЧЕ ВИ..!!!!! ДОКАТО НЕ ДОЙДЕ НЯКОЙ, КОЙТО ДА СПРЕ НОВИНИТЕ НА ТУРСКИ ЕЗИК ПО КАНАЛ 1 И ТУРСКИТЕ СЕРИАЛИ ОТ НАЙ ГЛЕДАНИЯ ЧАСОВИ ПОЯС ОТ 20 ДО 22 И КОЙТО ДА НАЦИОНАЛИЗИРА ВСИЧКИ ХОТЕЛИ ПО ПЯСЪЦИ И ДЮНИ, ПО БОРОВЕЦ И БАНКЯ, ПАЛАТИ ПО БАНКЯ, ВИТОШИ, ПИРИНИ И РИЛИ....., КОЙТО ДА ЗАПОРИРА СМЕТКИ ДО 9 КОЛЯНО НА ОЧИ, НОСОВЕ, КЛЮНОВЕ, БРЕНДОВЦИ, АРАБАДЖИЕВИ, ГЕРГОВЦИ, ЦАРЕ (БИЛИ УМРЕЛИ ВЕЧЕ ИЛИ ПОЛУ УМРЕЛИ КАТО ИЗГОНЕНИЯ ЗА ДЪРЖАВНА ОТМЯНА ПИЯНКА ОТ ИСПАНИЯ), КОЙТО ДА ОСЪДИ НА МОМЕНТА ДЕЦАТА УБИЙЦИ НА ПЪТЯ, НА КРАДЦИТЕ НА България, КОЙТО ДА ВЗЕМЕ КОРАБИТЕ ОТ ДОМУС АГА, КОЙТО ДА ВЪРНЕ МОРЕТО НА ХОРАТА, ЗАГРАБЕНО ОТ ДОГАН И БРАТЯ ДИНЕВИ КРАЙ ВЛАС, КОЙТО СПРЕ БЕНЗИНДЖИЯТА МАРЕШКИ..... Тогава, тогава, предвиждам такъв живот...., ЧЕ САМО СИ ВИКАМ ДАНО ОООООО, ДАНОООО... ДРУГОТО ВЕЧЕ ГО ЗНАЕМ БЛИЗО 33 ГОДИНИ..... ПРЪСТИ СВИТИ НА ЮМРУК, ВДИГНАТ ПАЛЕЦ, ВЪВ ФОРМАТА НА V....., А ИСТИНАТА Е ВСИЧКИ ПРЪСТИ СВИТИ, САМО ЕДИН СТЪРЧИ.... КОЙ ЛИ Е ТОЗИ ПРЪСТ... РАЗЕДЕНИХА ПРОСТИТЕ БЪЛГАРИ, НАПРАВИХА 1000 ПАРТИИ, ВСЕКИ ГЛАСУВА ЗА РАЗЛИЧЕН, И ПОСЛЕ НЯМАЛО ПРАВИТЕЛСТВО!!!!! И СЕГА НОВАТА ПАРТИЯ ОТ ДНЕС..... НЯКАКВИ СИ ЧУЖДЕНЕЦ ОТ КАНАДА И ПРИЧЕСКАТА ОТ НА МАЙКА МУ...... УТКАТА..... И ЧАК 9% ИМАЛИ!!!? И КАКВО КАТО ИМАТ, ЩЕ БЪРКАТ КАТО МАНОЛОВАТА С 5% И 10 ДУШИ В ПАРЛАМЕНТА РАБОТАТА!!!!! И ДОКАТО НЕ СА 1,2 ИЛИ НАЙ МНОГО 3 ПАРТИИ, ОПРАВИЯ НЯМА..... ЛЕК ДЕН И ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ
+13
 
 
Не е лъжа Слави! Суверенът както го наричаш, два пъти ти каза да направиш правителство, оказа се че нямаш топки за това. Ти Слави, и хората около теб са политически евнуси. Всичко което в момента става в държавата е поради твоята политическа немощ.
-13
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (8)
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Почина патриарх Неофит
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Откриха тяло на мъж в запален автомобил в кв. "Драгалевци"
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: