След 4 дни як секс хубавица накисна любовника си, че я изнасилил

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (3)
17:30 / 06.06.2016
1300
19-годишна ромка от пазарджишкото село Ивайло е разигравала хисарски ченгета, че е била отвлечена и изнасилена от четирима. Проверка показа съвсем други факти. Ромската красавица се запознала по интернет с циганин от пловдивско село.

Той я взел от нейното село, четири дни обикаляли хотелите в Пловдив и Хисаря и правили як секс. Не е имало други мъже, както тя твърди в жалбата си до полицията, не е имало отвличане и изнасилване.

Ченгетата са разпитали мераклията, който е доказал твърденията си, че всичко е било доброволно. Ромката се уплашила как ще обясни няколкодневното си отсъствие пред родителите си, заради това излъгала и вдигнала цялата полиция в курортния град на крак. Сега тя ще отговаря за постъпката си.

Момичето отишло в полицията и казало, че е било отвлечено от четирима непознати, които я натоварили в кола. Един от тях я изнасилил. Разследващи криминалисти от Хисаря установили лъжата.



Източник: Блиц

Виж коментарите (3)
Още новини от Национални новини:
Вижте първи кадри на колата-убиец от Варна
Песен на Българското училище "Иван Вазов" в Париж се цели в рекор...
Галя Кондева за частната детска болница: Спрямо мен не е упражняв...
След тежкия инцидент във Варна: Пробите за алкохол и наркотици на...
Кандидатите от ГЕРБ-СДС в Кочериново: За нас е важно всяко едно н...
Енергийният министър: Няма да има съществено поскъпване на цената...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).