Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
След снимка от плаж в Гърция: Накупили си нашенци вилички по Офринио и си мислят, че по-хубави плажове няма, голям смях!
Автор: Екип Burgas24.bg 09:28 / 30.07.2022Коментари (5)1547
© Фейсбук
Снимка от плаж в съседна Гърция бе причината да се развихри отново онлайн спорът къде е по-хубаво морето, видя Sofia24.bg. Тексът към кадъра гласи: "За тези, които искат плаж и море без камъни... Снимката е от бреговете на Лефкада. В Офринио е далеч по-добре!".

Коментарите не закъсняха, ето някои потребители на Фейсбук, които кротко изразяват мнението си: 

"Няма място за сравнение! Плажовете на Лефкада са каменисти, но острова има невероятни гледки. Всяко място си има своя чар";

"На който не му харесва на Офриньо, да дойде на Тасос (в момента съм тук за ден). Слънчака пасти да яде - народ, народ, цени и какво ли още не. Бонусът е, че паркираш на минимум километър от претъпкания плаж";

"Лефкада е на светлинни години по добре от село Офринио".

Спорът и нападките не закъсняха, ето какво пишат хората:

"Гроздето е кисело";

"Къде изнамерихте тази снимка? Ще откажете хората и от Офринио с нея. Само туземци липсват за разкош";

"Ама има и друго ... сега на който не му харесва плажовете в Гърция, си имаме и в България....пясък без камъни кооооолкото щеш....";

"Без камъни, да, но със заровени фасове са ни почти всичките";

"Никой не ви е закарал насила в Гърция";

"Ще припадна....по-глупаво сравнение не бях чувала.....да сравняваш Лефкада с Офринио";

"Накупили нашенци вилички по Офринио, Ираклици, Кирамотита, Фанарита и според тях други по-хубави плажове в Гърция нема, голям смях!!! На Халкидики или Кефалония най-лошите плажове са за предпочитане пред гореспоменатите ветрилници. Само пясъчните плажове на Халкидики са с обща дължина по-голяма от тази на българските по Черноморието, да уточня за онези, дето ме пращат на Златните! Тоя бройлерник не бих посетил никога!".



Още по темата: общо новини по темата: 865
14.08.2023 »
08.08.2023 »
21.07.2023 »
10.07.2023 »
08.07.2023 »
10.06.2023 »
предишна страница [ 1/145 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
До Офринио са 310 км. от София.... До Св.Влас за 436 км. , до Созопол са 424 км. - достатъчно голяма разлика в километи за да предпочете българина Гърция. До Офринио от София все едно съм отишъл на море в гр.Сливен ... НА беломорието имаплажна ивица от Ставрос през Аспровалта, Офринио до Караяни от почти 27 км. а разстоянието по път е 41 км. .... В този участък няма бг бетонните чудовища по плажовете, няма презастрояването каквото е БГ, най-много в центъра на някое от населените места да има 3-4 етажни малки сгради... Плажовете са широки, дълги и място по тях има за населението на 3 Българии. Да, пясъка не е навсякъде както нашенският, но в 80% е същият... Морето обаче е по-чисто от нашето и си има природно обяснение, а и хигиенно манталитетско възпитателно... Местата по плажовете с платена сянка нямат нищо общо с бг циганията ни и наглостта на партийните концесионери, и е по-евтина от родната бай-сраньовска платена сянка. На Беломорието плащам 5 евро за консумация и цял ден сянката е моя... Кой бг плаж ми дава сянка за 10 лева - шезлонг и чадър с консумация, че се не сещам... Цена от юли 2022 г. за гр.Аспровалта, централният плаж... Рибата за ядене е по-скъпа, с 20-25% , за сметка на това винаги е прясна, а не бг замразената , пържена в конвектомати стигаща до 80 лева килограма (цена за м.юли 2022 от сергия на "веселата уличка" в Созопол) за дреболяци рибни от миналата година... Като цяло всичко живо от света предпочита Гърция , а не България... и това отдавна трябваше да бъде светнала червена ламБа за бг хотелиери, концесионери и ресторантьори по бетонолайноморието ни... Всички от Европа и света летуват на море в Гърция и донякъде в Турция, но не и в България. В България ни посещават бедните "западняци" заради алкохола, ку**ите и дрогата... Сещате ли се защо? Ами не явно, щом има такива статии писани от жалкари, че в Гърция било по-зле от нашето родно море... Не бе, не е по-зле, по-уредено е, и не е наше, а чуждо, но нашето море е непорпавимо усрано, и затова всички ходят в Гърция... само бедните Българи с ограничен бюджет и начин на пътуване плажуват в БГ и им излиза "солено" нашето море... отделно чревните изненади в гащите, за деца и по-слаби стомашно-чревни системи... ... Не са цъфнали и вързали гърците, но с туризма са в следващият век преди нас... и така е от 1989 година... и така ще си остане :-(
0
 
 
Гяурите... Не е Орфинои а е Офринио... Мястото на "Ф" не знаете. Все едно София и соифя... Второ... Камъни имаме много и по плажовете и във водата пред тях... От Варна на север, Шкоршиловци, и даже Алепу... Не злобейте, че едни плажуват в Гърция, а други на Бетонолайноморието... За всеки морал и вкус си има място... А да, сравниш Офринио с ЛеВкада, е като да сравниш село Варвара, мичуринско с Варна или Бургас :-) Та тетако... :-)
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 30.07.2022 г.
+1
 
 
Ами, това е българинът - всезнайко. Някои не са го виждали на табела, нито знаят, че се изговаря ОфринИу - обаче, големи разбирачи за плажа му, че и цените по ресторантчетата. А за тая сган дето плюе по "Лефкада" - направо нямам думи. Нямат си на представа каква красота е. И е Levkada /Левкада/. Тъпаци!
+3
 
 
Гроздето е кисело май. Все едно всеки средностатистически българин може да си купи виличка където и да е в Гърция, та се подиграват на хората, ходещи там ? Драги сънародници, ако не ви харесват северните гръцки плажове, купувайте си вили по островите и си живейте там, след като можете да си го позволите. Или пък си купувайте "вилички" по нашето Черноморие, щото пък там е още по-хубаво ?
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
Кабинетът "Денков - Габриел"
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: