След трагедията, поставиха дарителски кутии за сирачетата на Мария и Христо

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:38 / 06.09.2019
1797
Близки и приятели на загиналите при зверска катастрофа с мотор в София Христо и Мария Тепавичарови поставиха дарителски кутии за събиране на средства в помощ на децата им, предаде dir.bg.

Първите две кутии са били поставени днес в две столични заведения. Едното е в на ул. "Клисура" 13А в ж.к. "Хаджи Димитър", а другото е на бул. "Черни връх" 23. Очаква се кутии да бъдат сложени и в други градове в страната, както и да бъде разкрита дарителска сметка на името на майката на загиналата млада жена.

Тежката катастрофа стана на 3 септември около 3 часа в района на бул."Цар Борис III" и ул. "Академик Иван Гешов". Христо, който управлявал мотора, загубил контрол и се блъснал първо в мантинелата, а след това в бордюра, в отводнителна канавка и тръбно-решетъчен парапет. Съпругата му, която се возила зад него, загинала на място от съчетаните травми. Младият мъж бил транспортиран в болница, но въпреки усилията на лекарите - издъхнал.

Тепавичарови оставиха три сирачета, като най-малкото им момиченце е родено едва преди 6 месеца. След трагедията за тях ще се грижат баба им, дядо им и леля им. Все още не ясно кога загиналите им родители ще бъдат изпратени в последния си път.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Козунак със стафиди и с... батерия
Голяма новина за България и еврозоната!
Христо Крушарски започна да инжектира в облаците натриев хлорид, ...
Нинова: Това е пародия! Главчев започна като началника си Борисов...
Сняг заваля и на Витоша
Един милион българи стегнаха куфарите и тръгнаха на път през почи...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).