Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Сложиха край на разследването за смъртта на Денис Теофиков. Самоубил се е!
Автор: Екип Burgas24.bg 15:47 / 07.10.2023Коментари (0)752
©
Денис Теофиков се е самоубил, това показва почти двугодишното разследване, което бе водено под надзора на Софийската районна прокуратура. Случаят вече е приключен. Това разбра "България Днес" от свои източници в МВР.

Разследващите най-накрая разбраха защо Теофиков полетя от 7-ия етаж и се озова на тротоара пред сградата, в която живее. Трагедията се случи в малките часове на 24 октомври 2021 година в столичния "Цариградски комплекс".

"Разследването окончателно приключи, защото няма никакви данни за убийство или подбудителство. Други подробности не могат да се оповестяват, защото причината за случилото се е изключително лична и много деликатна. Наблюдаващият прокурор не дава да се разгласява нищо по случая." Това каза за "България Днес" Мадлен Шишманова - говорител на Софийската районна прокуратура.

Наш източник разкри малко повече за мистерията около внезапното и неочаквано за никого самоубийство на младия талантлив певец.

"Може само да се каже, че никой не е бутнал Теофиков или е оказал каквото и да е било влияние върху това, че е паднал от 7-ия етаж. Смятаме, че е самоубийство, но винаги остава възможността да е инцидент, да е паднал. Това обаче е малко вероятно. Всичко клони към това, че Теофиков е посегнал на живота си, защото е имал известни проблеми със свои близки преди случилото се. Една от експертизите показва, че е бил спокоен по време на падането, защото в белите му дробове няма следи от кръв, което обикновено се случва при убийство от такъв тип заради уплаха, предшестващ падането. Това само по себе си говори за самоубийство." Това сподели източникът на "България Днес" в редиците на МВР.

Досега се лансираше и друга версия. Според която 6-7 младежи заедно с покойния певец и приятелката му Алекса си спретват шумен купон в апартамента на Теофиков. По неофициална информация на партито има голямо количество наркотици и алкохол, както в самото жилище, така и в кръвта на присъстващите. Интересното е, че в кръвта на Теофиков не са намерени следи от наркотици. Впоследствие в същата сграда беше арестуван и местен дилър, за когото се смята, че редовно е зареждал Теофиков и компания с дрога. Компанията е много бурна, съседи неколкократно подават сигнали заради шума в ранните часове на трагичния ден. Показанията на приятелката на Денис – Алекса, са подложени на съмнение, след като се оказва, че не съответстват с фактите и с истината. Разпитани са и съседи на младия певец, които свидетелстват, че в един момент в апартамента, където са купонясвали младежите, е възникнал скандал. Версията за убийство също издиша бързо, тъй като по тялото на певеца няма следи от удари или бутане или въобще каквато и да било външна намеса.

Част от близките на Денис признават, че в месеците преди смъртта си певецът е имал паникатаки и е бил депресиран.

"В последния ни разговор, 4 дни преди фаталния ден, каза, че има депресия, че не се чувства добре, че му минават някакви мисли през главата, дори мисълта да се самоубие." Това каза малко след гибелта на Теофиков продуцентът му Николай Пашев.

"Денис, от днес ще живея някак по-спокойно, че успях да сбъдна една наша обща мечта! Благодаря на всички замесени. Благодаря най-вече на неговите родители за безрезервната подкрепа! В песента ще чуете най-красивите звуци от китари, изсвирени от неговия баща! С тази песен ще кажа: "Благодаря ти, Денис, че беше част от живота ми! Благодаря ти за спомените и за яркия отпечатък, който остави. Вярвам, че някъде там празнуваш нашия дует. За мен е чест, обичам те!", заяви емоционално Десита. Месеци преди песента младата красавица се обясни в любов на Теофиков в социалните мрежи. Те бяха заедно няколко години, преди попфолк певецът да почине, но се разделиха.



Още по темата: общо новини по темата: 35
09.02.2024 »
22.09.2023 »
30.08.2023 »
12.08.2023 »
23.03.2023 »
17.03.2023 »
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Бюджет 2024
Скандално от Северна Македония: Българският език не съществува, ние ги
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: