Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Собственик на нощен клуб: Отказвам да спазвам вечерен час! Чувствам се едновременно предаден и прецакан!
Автор: Георги Кирилов 10:24 / 25.01.2022Коментари (2)1481
©
Веселин Борисов е собственик на нощен клуб в София. С гневен пост в социалните мрежи той изява позицията си за въвеждането на вечерен час в столицата. Борисов е на мнение, че незачитането на зеления сертификат след 22:00 часа е подигравка със служителите и посетителите, на които се наложи задължително да притежават зелен сертификат: 

"Като човек, който спазваше правилото за зеления сертификат - и като посетител, и като организатор, като единствена регулационна мярка досега в Европа и България, даваща възможност на моя бранш да функционира, както и като човек, поставил си три дози ваксини и преболедувал, категорично ОТКАЗВАМ да спазвам вечерен час! Чувствам се едновременно предаден и прецакан, но чувството ми за справедливост и локига ме кара да не си мълча“. 

Той е категоричен, че незачитането на зеления сертификат след 22:00 часа от институциите и правителството дискридитира всички досегашни опити на правителствата и здравните власти да се преборят с кризата, позовавайки се на правилото за същия зелен сертификат.

"Това решение ограничава още правата на всички преболедувалии, чиито имунитет се зачита официално, а в момента те стават все повече и повече. Този тип актове дестабилизира средата, демотивира изпълнителните и сее съмнения в колебаещите се дали да се ваксинират. Няма какво да се лъжем, посещението на заведенията и правото на свободно пътуване бяха сред основните стимули хиляди хора у нас да се ваксинират.

По думите му новият вечерен час в София, скоро и в други градове, е подигравка със служителите и посетителите, на които се наложи задължително да притежават зелен сертификат, като много от тях се ваксинираха, за разлика от други публични сектори, предимно държавни.

"На всички нас ни бе казано "ваксинирайте се, за да можете да работите". Сега се оказва, че точно и само правата на този тип хора ще бъдат ограничени, докато всички останали, включително в държавните институции и администрация, могат да си работят без ограничения. Довиждане!“.

Той няма логично обяснение за случващото се в момента и не разбира на база на какво се решава, че след 22:00 часа посетителите на заведения се държат фриволно, защото точно това е целта на зеления сертификат.

"Затова ще ви тагна пак, Ангел Кунчев, Кирил Петков, Асен Василев, Асена Сербезова, Продължаваме Промяната, Столична регионална здравна инспекция - СРЗИ.

Ако досега, разбира се във всеки един етап с участието на Ангел Кунчев - така че не е извинен, нямаше адекватна и ясна разяснителна кампания за ползата от ваксиниране, то настоящият акт на ограничения вече се нарича ПРАВИТЕЛСТВЕНА АНТИ-ВАКСИНАЦИОННА ПОЛИТИКА! Абсослютен автогол, същевременно поредният прекрасен пас на празна врата към едни други "специалисти", които в момента получиха основание да ни се подиграват.“ 



Още по темата: общо новини по темата: 14352
28.03.2024 »
27.03.2024 »
26.03.2024 »
24.03.2024 »
23.03.2024 »
20.03.2024 »
предишна страница [ 1/2392 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
А аз да питам въпросния господин и Главния Кръчмар на Държавата Ричард "Тарзан" Алибегов, кога ще започнат да плащат реалните осигуровки на персонала,за който толкова милеят??? Значи когато има начин да прецакаш системата и да пестиш суми пари за сметка на държавата, плащайки кеш под масата, го правиш и няма проблем. Га ядохте кифтета не ревахте
на 25.01.2022 г.
-1
 
 
Целия този бранш трябва да бъде затворен и нищо да не им се дава - нестига че получиха най-голямо вниамние и надуха безбожно цените за услуга със занижено качество , а отгоре да всичко нарушват всички правилата... Тук не глоби са нужни , а директно затваряне на всички такива заведния и проверка от НАП , как въобще се спонсорират... Аман от такива бизнеси , където само точат без дори да вкарват поне малко нещо ...
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: