Социолог за правителството: Липсват социални послания, като изключим традицията да се дават пари на пенсионерите

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:11 / 05.04.2022
610
"Спад в доверието към управляващите измерихме още през март месец, но не в електорално отношение, тоест не, че ГЕРБ е първа политическа сила, но във всички останали индикатори се видя, че има спад в одобрението към правителството и то е само 100 дни след започването на неговата работа.  В това няма особена изненада". Това коментира в интервю за предаването "Преди всички" социологът Евелина Славкова от Изследователски център “Тренд":

"Доходите на хората, поскъпването на всички стоки и услуги - това са големите проблеми. Проблемът при това правителство е, че е ново, но това е и негов позитив".

"Липсват каквито и да било социални послания към обществото, като изключим традицията да се дадат пари на пенсионерите, но всички останали проблематики, които се зараждат около тези социални проблеми, не се коментират от страна на правителството. В публичното пространство представители на "Продължаваме промяната“ в студиата коментират не тези толкова важни теми, а коментират избора за шеф на БНБ, което не е маловажна тема, но може би не е най-съществената", добави още социологът.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Малинов към Галушченко: България е готова да помогне на Украйна з...
Божков пристигна в съда, иска по-лека мярка за неотклонение
Ресторантьор: Ако това се въведе, ще има хора, които ще сядат при...
Нови тенденции в заплатата и работните места на много българи
Проф. Рачев предупреди: Ще вали и гърми!
Ето защо изграждането на 7 и 8 блок на АЕЦ "Козлодуй" по AP1000 е...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).