Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Соломон Паси: Един от първите големи имигранти е Хан Аспарух
Автор: Екип Burgas24.bg 09:31 / 10.09.2015Коментари (29)803
©
Атлантикът Соломон Паси обяви в студиото на БНТ, че България е страна, създадена благодарение на миграцията.

"Не бива да забравяме, че един от първите големи имигранти в България е Хан Аспарух. Така че не е добре да гледаме негативно на тези хора. Пък и някои от най-големите гении в света са първо поколение имигранти - Стив Джобс е дете на сирийски имигранти", обясни бившият външен министър. Той бе поканен да коментира нарастващата вълна от бежанци в световен план.

След това това той допълни, че в един Ливан - сравнително малка държава с 4 млн. човека, има един милион емигранти. В Турция са близо 2 милиона мигранти. В Танзания има стотици хиляди мигранти от Конго и Борунди, но никой не е чул нито чел за имигрантска криза в Танзания.

"Около 50 хиляди години човечеството се движи от Африка към Северния полюс и Америка. Очакването ми е някъде около 2 и 5 милиона мигранти да поискат да се преселят в България", допълни Паси.









Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Той пък трябва да си държи езика здраво завързан! Евреите са чергарствали почти 19 века - от Тит до създаването на Държавата Израел. Чергарствали са и преди това. Стопроцентово те са хиксусите(или част от тях), които сриват Старото царство на Древен Египет и които най-после са били шутирани от фараоните от времето на Средното царство. Чергари, те са си търсели земя, защото и хал-хабер са си нямали къде е прародината им точно, а само в доста разтегливото Палестина
0
 
 
Всички са чели някви конспирациики, обаче история - грам... към "коментаторите" по-долу.... Гатев, евреите ли са започнали 30 годишната война, а 7-годишната война, а войните за Испанското наследство, а войните на Наполеон ( или и той е бил евреин), а Първата Световна, а Втората?
0
 
 
Твойта мама мръсна чифутска и на всички ви долни юди дето ви е яд ,че сме по стар народ от вас прехвалените. Въпреки ,че два пъти сме ви спасявали пак плюете по нас щото не може някой да е ПОВЕЧЕ от вас.Защо кучи сине не си вземете и не пратиш мигранти в Израел ,а точно обратното изгонихте от там повече отколкото сте вие самите.И последно Аспарух не е никакъв пришалец ,а се е върнал в земите на дедите си които ни принадлежат изсконно ,а вие искате да отнемете ,като първо ги населите с мангали за да ни претопите и изгоните и след това да изтребите мангалите.Щото тези земи са люлката на последната посявка на цивилизация и Българите са най древния народ ,а вие сте били диво племе от покрайнините и не мойжте да го понесете.И вечно сте въртели мръсни игри от стари времена и до днес.Всички войни и размирици са в резултат на вашето лукавство,алчност, сплетничене и двуличие. КАЗАХ !!! П.С. А той чичкото с мустачките по мое /и не само/ мнение май е бил пределно прав.
-2
 
 
Мои предци са Аристотел и Сократ, доказано с ДНК тест! нищо , че имаме към 1800 години разлика, аз си имам родословното дърво!
+2
 
 
Аспарух не е имигрант. Аспарух се завръща в родните земи, откъдето произлизат предците му един от които е Ахил /за незнаещите това вече е доказано с исторически документи и ДНК тестове/. Най-големите имигранти в света, които никога не са имали собствени земи и винаги са били роби на други народи като вавилонци и египтяни, това са евреите /прародителите на Паси/. понеже отвсякъде са ги гонели като нашите цигани /защото са си приличали на 99% по начина си на живот/, та затова Мойсей обикаля 40 години без да успее да намери място за племето си
+7
 
 
Много е жалко това изказване на човек, който претендира да е образован и интелигентен. Не е имало никаква миграция при Аспарух. Изобщо има ли някой точни цифри каква численост е имала конницата на Аспарух заедно със семействата им? Тогава в тези стари времена река Дунав е била в пъти повече пълноводна, равнините и низините не са били оголени като сега, а с гъсти гори. На какъв език са се разбирали Аспарух с местното население в делтата на Дунав, различни ли са били обичаите и ритуалите им? По-скоро е пристигнал като назначение "отгоре" след смъртта на княз Кубрат, по "разпределение" между синовете на великия владетел. От учебниците, както и от антологията на БАН не е ясно къде са се намирали северната, източната и западната граници на държавата на Аспарух. Твърди се, че гробът на Аспарух е близо до сегашния град Запорожие (селото Воскресенск е на дъното на водохранилището ДНЕПРОГЕС). Съответно е възможно по река Днепър да е минавала източната граница на Аспаруховата България. От което пък следва, че е НЕВЪЗМОЖНО АСПАРУХ ДА Е БИЛ МИГРАНТ, и че Паси е АБСОЛЮТНО НЕГРАМОТЕН по историята на България!
-4
 
 
Е*ати ограничените расисти в тоя пост... никой нищо не отбира, ама плюе. български пещерняци сте и такива ще си останете. Живи и здрави
на 10.09.2015 г.
+5
 
 
С мощна и организирана имиграция,евреите от цял свят населиха една територия насила откъсната от Палестина и създадоха своя държава. "Съчувствуват" на бежанците, но един не пускат при тях. Атлантика забравя,че в Америка допускат само проверени и образовани хора.Бедняк не може да получи зелена карта,колкото и да е интелигентен.
Aнонимен
на 10.09.2015 г.
+2
 
 
Това е продуктът на еврогей-атлантичеслите ценности
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Бум на коклюш в България
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
49-ото Народно събрание
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Закупуване на самолети F-16
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: