Спецоперация в Русе, откриха много наркотици

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
17:29 / 02.11.2017
1579
Криминалисти от областната дирекция на МВР в Русе са установили и иззели голямо количество наркотични вещества от 41-годишен мъж. Специализираната операция по противодействие на наркоразпространението на територията на Русе се е състояла вчера под наблюдението на Окръжната прокуратура, съобщиха от полицията.

По време на акцията близо до жилищна кооперация на ул. "Братя Миладинови" криминалистите са задържали 41-годишния И.П. - у него били намерени 50 г марихуана, 2 г кокаин и 5 г метамфетамин. При претърсване в помещение, ползвано от мъжа, били открити наркотични вещества, разпределени в различни разфасовки. Иззети са общо 1 кг амфетамин, 300 г кокаин, близо 2,5 кг марихуана, 15 таблетки екстази.

Намерени са и четири електронни везни, 50 бойни патрона и самоделно взривно устройство с детонатор, обезвредено от специализиран екип на МВР. Мъжът е арестуван за срок до 24 часа. Срещу него е образувано досъдебно производство. Работата по случая продължава под наблюдението на прокуратурата.


Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
60 работници остават без работа
ЕС смята, че Русия ще се намеси в българските избори
Масов бой с бухалки и метални тръби, четирима са ранени
Президентът наложи вето върху важен закон
Знаете ли кои действия се считат за уронване престижа на работода...
По-малко ли ще плащаме за природен газ през май месец?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).