Спецпрокуратурата забрани изнасянето на информация за Делян Пеевски

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
17:31 / 31.08.2021
1319
Специализираната прокуратура не ни позволи да оповестим информация за бившия депутат Делян Пеевски. Това заяви заместник-председателят на ДАНС Станислав Станчев по време на заседание на временната парламентарна комисия "Магнитски".

Той поясни, че държавната агенция е предоставила информация на държавното обвинение и добави, че те биха могли да предоставят данни, но само ако получат разрешение и имат документ, потвърждаващ това.

Атанас Славов от "Демократична България" каза, че в момента срещу Пеевски се извършва прокурорска проверка, а не разследване и считат за неправомерна забраната да се изнася информация, тъй като няма разследване срещу бившия депутат.

От "Има такъв народ" поискаха да се предостави информация дали има свързани лица с Пеевски, които да са давали средства за протестите, а Тома Биков от ГЕРБ попита дали има настоящи депутати, които имат връзка с лица от списъка "Магнитски".

Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
НСО с позиция срещу Денков: Охраната не му била отнемана, имал ос...
Проучване: ГЕРБ-СДС с над 9% преднина пред ПП-ДБ, ДПС се нарежда ...
Главчев с важна среща, разговаря с представители на Националния с...
Наш блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв.
Ето как да проверите номера на избирателната си секция и мястото ...
Прокуратурата с първи коментар за обвинената във фалшификации Лен...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).