Спомени от престой в българска болница подтикнаха 15-годишен да се самоубие

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:55 / 01.03.2020
1652
Спомени от престой в българска болница подтикнаха 15-годишен български младеж да се самоубие в училището си в Манчестър. Георги избрал да сложи край на живота си, като скочи от покрива на училището си. Той направил това, докато говори по телефона с най-добрия си приятел. Млако преди това подарил кутия с бонбони на приятелката си и казал "Обичай родителите си, прегръщай ги, докато можеш“.

Историята се разплита, след като съдът започна да заседава по делото за самоубийството на младия българин, разказва  BG VOICE.

Георги е бил на почивка в България, където се разболял. Настанили го в отделение с тежко болни и умиращи деца. Родителите му пък можели да го виждат само за 30 минути на ден.

Момчето се излекувало, но травмата от спомена за умиращите му връстници го измъчвала. Девет години по-късно паник атаките и спомените от изживяното не го напускали.

Така се стигнало до фаталното решение - Георги се качил на покрива на училището си в Северен Мур, обадило се на най-близкия си приятел и след около 20-минутен разговор, скочило.

По време на делото стана ясно, че момчето е споменавало, че иска да се самоубие. Обичали го единствено майка му и баща му. Не можел да забрави и децата в българската болница.

Георги тайно пиел и големи количества парацетамол, когато бил сам вкъщи. Въпреки, че вече бил тийнейджър той лягал в леглото на родителите си, когато го спохождала поредната паник атака.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
"Сиела Норма" ще осигурява машинния вот на изборите на 9 юни
Синът на известен наш бизнесмен: Без да се замислих, приех покана...
4-дневната работна седмица ще бъде катастрофа за държавата, смята...
Внимавайте, ако повече от 30% от месечните ви доходи отиват за вн...
Сергей Станишев обратно в България
Министърът на туризма обсъди перспективи за развитието на район С...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).