Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Станев към Ива Николова: Много сте красива! Където се е намесила природата и медицината е безпомощна
Автор: Екип Burgas24.bg 19:55 / 16.07.2021Коментари (11)3032
©
Депутатът от "Има такъв народ" Филип Станев прекали на днешната пресконференция, която продължи близо 2 часа. Той си позволи да се отнесе по един доста непристоен начин към репортера от "ПИК" Ива Николова. Тя е доказала своята сервилност към управляващата партия, но отношението към нея бе, меко казано, прекалено. Не редно политик да се отнася така към журналист, какъвто и да е той. А и при всички положения да се напада жена е наистина грозно.

Автоголът, който си вкара Станев ще се помни дълго. Припомняме, че именно Станев бе възмутен от селските прояви на депутатите в началото на 45-тотo Народно събрание. Тогава Слави Трифонов публикува неговите думи чрез своя профил. Станев се възмущаваше, че депутатите от ГЕРБ използват брутални цинизми в пленарната зала и се държат арогантно и просташки в общуването си.

Е, сега, Станев доказа, че не пада по-долу. Представяме ви днешната ситуация с Ива Николова. Тя го попита кой кой стои зад този проектокабинет, кой го е редил и има ли нещо общо американското посолство.

Станев: Вие сте остър журналист, много сте красива, много артистична, освен всичко друго. Наблюдавах внимателно вашето лице.

Николова: Съжалявам!

Станев: Където се е намесила природата и медицината е безпомощна.

Николова: Вие сте олицетворение затова.

Станев: Вашите въпроси не са много съдържателни, защото вие правите внушения. Какво американско посолство ви гони бе, г-жо Николова, толкова умна жена сте!

Николова: Мен не ме гони, някой друг го гони. Може би, са го издигнали, даже.

Станев: Понеже се опитвате не да задавате съдържателни въпроси, а да оригиналничите, ще ви кажа кой стои зад това правителство – извънземните. Много поздрави на Недялко Недялков, благодаря!



Още по темата: общо новини по темата: 3144
11.10.2022 »
14.07.2022 »
06.07.2022 »
25.05.2022 »
23.05.2022 »
05.05.2022 »
предишна страница [ 1/524 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Журналистките наистина са мисирки. Ако бяха с достойнство щяха да защитят колежката си. А те сервилничат. Сценариста е ясен. Той политиканства все едно си е в телевизията.
0
 
 
Тошко африкански, Филип милип, Слави баба ви.... Всички са един дол дренки... Кухи, прости, ЗАВИСЛИВИ..... Ама ОСТАЙ ги тях......, ТАЯ Е НАИСТИНА САМАТА СМЪРТ.... И КАК НЯКОЙ И ДАВА ГЛАС, ДА ХОДИ НА ТАКИВА МЕСТА, КЪДЕТО СА ЛИДЕРИТЕ НА СВЕТА..... САМО КАТО Е ВИДЯ И МИ СЕ ПРЕзИРА..... БАХ таа маймунЪ..... Иначе щом 35 години не сте разбрали, че освен мама и тати или вие самите, ако не си помогнете, няма кой да ви даде... СИ Е ЗА ВАША СМЕТКА..... ПЪРВО СДС, ПОСЛЕ ЦАРЯ, ПОСЛЕ ББ, ПОСЛЕ БАРЕКА, СЕГА СЛАВИ..... КОЙ ВИ Е ДЛЪЖЕН ОТ ТЯХ, ЗА ДА ВИ ДАВА НА ГОТОВО.... ХАХАХА... ХВАЩАЙТЕ СЕ И РАБОТЕТЕ, БЯГАЙТЕ НА ЗАПАД, КОЙТО МОЖЕ И НА ИЗТОК, СЕВЕР И ЮГ.... КАКВО ДРЕМЕТЕ В ТАЗИ КЛОАКЪ... ???? КАКВО ВИСИТЕ И ДРЪНКАТЕ ГЛУПОСТИ????? ОСВЕН ЧЕП ОТЗАД, ЗА ДРУГО НЕ СТАВАТЕ..... А КОЛКОТО ДО СЛАВИ, ОСВЕН СЕГА ДА СЕ НАПЪЛНИ С РЕКЛАМИ, И ДА БЪЗИКА ТЕЗИ ФИРМИ, КОИТО ДО СЕГА Е ИБАВАА..... ДРУГО НЯМА ДА СТАНЕ.. НИТО ИМАМЕ НЕФТ, НИТО ЗЛАТО, НИТО МОРЕ, НИТО ПЛАНИНА, НИТО МАГИСТРЛИ..... ОСВЕН ОТ ГЛОБИ, ТАКСИ И ДАНЪЦИ, В ТАЗИ ДЪРЖАВА НЯМА НИЩО ДА СЕ СЛУЧИ.....
0
 
 
ФИЛИПЕ ТИ СИ БОЛЕН МОЗЪК.ЕДИН ОТ ПРОСТАЦИТЕ НА ПАРТИЯТА ИТН.ЖЕНАТИ Е СКОЧУБРА-ЖАБА.
+2
 
 
"Не е луд, който яде баницата, а този който му я дава! " Къде са сега тези, които им дадоха баницата Славчовите недоразумения на природата като гласуваха за тях? Те са виновните и да вземат да си понесат отговорността!
0
 
 
Какво ще става ще видим.За това кой ще ни управи да му мисли правителството иначе избори напролет.
+5
 
 
Ей тези щели да оправят България... Спокойно и по-зле ще става.
+4
 
 
Ама то така стана и в парламента. Първо излезна тошко африкански и почна да плещи обиди от сорта бипко бибитко (препращане към сещате се к'во) и то стана голям скандал след неговото изказване и много подвиквания и караница.....И същата вечер, този господин във ФБ беше възмутен от обидите!!! А всъщност те ги започнаха!
+8
 
 
филипе,ти виждал ли си се в огледалото,че се подиграваш на други хора,човек е такъв какъвто го е създал господ и малката буква на името ти не е грешка защото си дребна и злобна душица,като тошко.
+8
 
 
Всички от тези,рошавите тошкови прутестъри,са ПРОСТАЦИ И СЕЛЯНДУРИ!Най-голям ПРОСТАК е ямболския ПРОСТАК - африканското пигмейче и гъзолицец на учиндолския ПРОСТАК!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юли 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: